Ja tästä se taas alkaa

ps. nyt mulla on sitte silmätulehduskin.. :DD iha jees sairastaa kaikki kerral!
Ihanaa, eka koe takanapäin! Tosin se on sitten eri asia kuinka siitä on selviydytty, köhh.. Luulin osaavani kokeeseen tulevat asiat ihan kohtalaisen hyvin, mutta ne kysymykset oli kyllä jotain niin hepreaa. Neljä esseetehtävää, kolmeen piti vastata - esseiden pituus lähenteli ehkä sitä puolta sivua/tehtävä <3 Ehkä seuraavassa kokeessa sitten :D Huomenna mulla on ihan normi koulupäivä ja aamulla pitäis mennä uimaan uinticooper! Ehkä mä kuitenki selviän :) Tänään meen illalla vielä ratsastelemaan ft vilma ja kaippa sitä pitäis jotain koulukirjojakin tohon naaman eteen aukasta..

Eilen illalla tuli tv:stä muuten ihana leffa nimeltä Oikeanlaista kemiaa! Oli tosiaan tarkotus mennä aikaisin nukkumaan mutta jotenkin vaan jämähdin vahtaamaan tota :') Suosittelen katsomaan jos rakkauskomediat iskee!

Sinkkuelämää-sarjan hengessä vauhdikkaasti kulkeva romanttinen komedia, joka koettelee nauruhermoja, yllättää ja koskettaa. Uma Thurman esittää Manhattanilla asuvaa uranaista Rafia, joka uskoutuu terapeutilleen (Meryl Streep) myös elämänsä intiimeimmistä yksityiskohdista. Tilanne muuttuu mutkikkaaksi, kun 37-vuotias Rafi rakastuu itseään lähes 15 vuotta nuorempaan Davidiin. Komea ja innokas David sattuu myös olemaan Rafin terapeutin poika.
Share on :
Ja tästä se taas alkaa
Ja tästä se taas alkaa
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5