even angels have their wicked schemes


Ihanaa, ohi on! Tämän aamun oon siis istunu keskipitkän ruotsin ylppäreissä ja lähin salista joskus ehkä puoli kahen mais pois.. Jäi ihan hyvä fiilis, tuntuu että jopa ehkä osasin jotain :) Tai sit oottaa karvas pettymys ku tulokset tulee, mutta näillä mennään tällä hetkellä. Arvatkaa mikä fiilis oli ku siinä tarkistellessa tajusin muutaman jutun jotka olin laittanu väärin ja korjasin ne toivon mukaan oikeeksi, haha! Ei tää ehkä ollukkaa nii pelottava kokemus ku oletin, noiden karkkien avulla ilmeisesti selvii mistä vaan. ♥

Kävin sit vielä Seppäläs kiertelemäs ennen ku tulin kotiin ja ostin itelleni palkinnoks noi korvikset mitä oon jo aiemminki vähä kattellu. Hintaa oli 5,95€ :)


Koulukuvatki oli eilen ilmestyny postilaatikkoon. Hmmmh :D Nyt oon suunnitellu selailevani ton uusimman H&M:n kuvaston tarkasti kannesta kanteen ja sit kuntopyörä taitaa huutaa mun nimeä! Illalla varmaan koitetaan keksiä jotai kivaa kavereiden kans, harmi ku osaa olla noin masentava ilma pihalla.. Nyt kuitenki kuulemiin ;)

Share on :
even angels have their wicked schemes
even angels have their wicked schemes
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5