abiristeily

Hengissäää! Täytyypä sanoa että ei huhhuh mikä reissu, tää oli jotaki niin rankkaa mutta silti niin parhautta :DDD Ollaan naurettu niin paljo, että on se kumma jos ei nyt löydy sixpäkkiä ja nää insidelorttojutut pyörii pääs 24/7.. Mutta niin, bussi starttas lukion pihasta aamulla kello kahdeksan reikäreikä ja matka kohti helsingin satamaa alko!


Oltiin perillä satamas siinä kahen mais päivällä ja fiilis nousi kertaheitolla :D Jouduttiin ootella siinä terminaalis vielä melkein pari tuntia ennen ku päästiin laivaan, mutta siinähän se meni ja päästiinki sit yllättävän nopeesti hyttiin vaihtelemaan vaatteita ja valmistautumaan. Meitä oli periaattees vaan minä, vilma ja mona meidän hytis, mut elina ja santsu tuli valtaamaan sen kans. Go girls!


Kuvia mun kamerasta ei kyllä loppujenlopuks kauheesti löydy (tai ainakaan mitään julkasukelposta :DDDDD) mut ei se mitään, kokemus oli jotaki aivan mahtavaa ja pysyttiin hereillä ihan aamun pikkutunneille asti! Siinä illalla tosin alko myrskyämään niin paljo, että oikeesti alko jo vähä pelottamaan kauanko se laiva vielä pysyy pystys.. Aamun olot + törkeesti keinuva laiva ei ehkä ollu mikään paras yhdistelmä, mutta kaikesta selvittiin :D Tosin musta tuntuu, et tää mun omaki huone keinuu vieläkin.

Taxfree-shoppailutki onnistu ihanista jonoista huolimatta ja vihdoin löysin itelleni noi pinkit converset joita oon ettiny niiiin kauan - hintaan 49€! Näistä kindereistäkään ei varmaan tarvi sanoa mitään, varmaan puolet on jo jotenki kummasti kadonnu jonnekki..


Nyt pitäs koittaa palailla takas normi elämänrytmiin ja lähenki tästä piakkoin ratsastelemaan.. Toivottavasti muillakin abeilla on ollu ikimuistonen ja onnistunu viikko, mulla on nimittäin ainakin ollu! Tuhannet kiitokset ja pusuja!! <3

Share on :
abiristeily
abiristeily
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5