inttiin lähdössä

.. ei vaiskaan. Mutta RUK 2012 (eli reserviupseerikoulutuksen) kurssijuhlaan Haminaan mä lähden kaverin aveciksi, jeeee! Kutsu tuli aika puun takaa, mutta eihän tosta nyt voinu mitenkään kieltäytyä kun tää on kuitenkin Suomen toisiks arvostetuin juhla heti linnan juhlien jälkeen ;)

Täältä Lapualta ei tänä vuonna lähde sinne ketään muita, että joudun vähä niinku yksin lähteä matkaan.. Vähän jänskättää mutta eiköhän se hyvin mee, ootan enemmän ku innolla ja eiköhän siellä nyt sit tutustu uusiin ihmisiin (no ei vaiskaan, oikeesti istun yksin nurkas pillittämäs koko illan)! Juhla on siis jo nyt viikonloppuna, avec-bussi starttaa perjantaiyönä klo 00.40 ja takaisin tuun sunnuntaina illalla. Pitäis muka saada bussissa nukuttua, taidan sanoo et turha luulo ja samoilla silmillä mennään :D


Aika vaaleessa vaatetuksessa tosiaan mennään ja oon ainakin yrittäny valkata kaiken etikettisääntöjen mukaan. Iltapuku löytyi yllättäen Keskiseltä ja korkkarit ja laukku jostain randomkaupoista Seinäjoelta :) Hiuksetkin pitäs etiketin mukaan olla kiinni, joten näinpä tehään.. Mä en todellakaan osaa ite väsätä mitään hienoja nutturakampauksia, mutta onneks Elina opiskelee kampaajaks ja nakitin sen pelastamaan mun hiuskriisin <3 En tiedä vielä yhtään millasta kampausta kehitellään, mutta eiköhän me jotain kivaa keksitä!

Löytyykö sieltä ruudun takaa ketään muuta jännittäjää joka on tulossa tonne? :) Ja jos kokemuksia juhlasta löytyy, niin kertokaas ihmeessä kaikki viime hetken vinkit, jaiks!

Share on :
inttiin lähdössä
inttiin lähdössä
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5