ihana kamala tampereen reissu

Huhhuh, hengissä ollaan vaikka eilen vähä pelottikin pääsenkö enää ikinä kotiin! Lähdin siis ajelemaan aamusta sinne ikeaan ja alku meni hyvin, sit navigaattori näytti että olin perillä eikä sitä saakelin ikeaa näkyny mailla eikä halmeilla.. Noh, lähdin sitten ihan summissa ajelemaan jonnekin päin ja voi että sitä tunnetta kun isot mainoskyltit alko hahmottumaan horisontissa :DD I DID IT


Uskallauduin lähtemään ikeashoppailujen jälkeen vielä ideaparkkiinkin, eikä sekään matka menny ihan nappiin.. Perkeleen navigaattori ja motarin rampit! Kotimatkalla sain sit vähän harjotusta tampereen keskustassa ajamisesta ja taiteellisten uparien tekemisestä, oivoivoi.. Sydän hakkas vielä kotonakin mutta nyt lähinnä naurattaa :D Oli miten oli, ehkä tää reissu oli kuitenkin kaiken kärsimyksen arvonen kun löysin niin kivoja juttuja.. Esittelen niitä sitten seuraavas postaukses :))

Loppuillan järjestelin kämppää ja tää alkaakin näyttää jo ihan kodilta! Pitäis saada vielä muutamat jutut kuntoon ja sitten voisin esitellä teille pikkasen millaselta tällä hetkellä näyttää ;)

Nyt istutaan tunnilla, terkkuja pelleiltä.. Moiksumoi ja kuulemiin!


Share on :
ihana kamala tampereen reissu
ihana kamala tampereen reissu
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5