juna meni jo

pitsipaita H&M / kauluspaita Lindex / farkut GT / kengät kirppis / kaulakoru WE STYLE (blogin kautta saatu) / huivi ?

Heippa muruset, long time no see mutta täällä ollaan taas! Kuvailtiin perjantaina veeran kans mun päivän asua, mutta en sitten loppujenlopuks ehtinyt tulla sitä koko viikonlopun aikana julkasemaan tänne :( Viime viikko meni tosi nopeesti ja tekemistä riitti kuvaustehtävien parissa.. Perjantaina lähdin kotiinpäin täältä ylöjärveltä - tai oikeestaan sjoelle, joonas haki mut asemalta ja ilta menikin sit hyvässä seurassa opiskelijabileissä joista ei sit sen enempää... :D Lauantaina näin kavereita ja käytiin monan kans tsekkaamas paikalliset "festarit", oli ihana nähä tuttuja ja terkkuja myös lukijoille hihi!

Joonaskin raahautui vielä meille lauantaiyönä ja sunnuntaina lähdin sit sen kyydillä sjoelle takas.. Kävin kuvailemas pitkästä aikaa lätkää niiden harkkapelissä (en tunne varmaan vieläkään mun varpaita, vois opetella pukeutumaan) ja sit mun piti ehtiä junaan ja kohti tamperetta. Juu, piti! Jotenkin kummasti päästiin asemalle paria minuuttia ennen junan lähtöä, mutta eihän ne enää mitään ovea mulle aukassu.. No ei siinä, menin sit vielä yhdeksi yöksi joonakselle ja tulin vasta tänä aamuna tänne kotiin!Lapualla kotona fiilistelin tota mun ekorean reissulta ostettua maksimekkoa.. Täytyy vaan myöntää, etten oo käyttäny tota vielä kertaakaan missään! Toi yläosa on niin tyhmän mallinen vaikka se ei tossa kuvassa näykkään, pitäis tuunailla sitä jotenkin kivasti.. Oli miten oli, mitä te tosta noin muuten pidätte ja missä tilanteissa käyttäisitte? Ääh :-D

Nyt kuitenkin unten maille, tää koulupäivä oli ihan kauhea ku en meinannu millään pysyä hereillä enkä jaksanu tehdä mitään.. Huomenna paremmalla menestyksellä, kauniita unia!

PS! Käykääs osallistumassa TÄÄLLÄ 25€:n arvoisen lahjakortin arvontaan liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressiin! Osallistumisaikaa on 12.9 saakka:)

Share on :
juna meni jo
juna meni jo
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5