korumaa.fi


Sain jokin aika sitten mukavan yhteydenoton Korumaa-nimiseltä verkkokaupalta ja aattelin esitellä teille mun lempparijuttuja liikkeen valikoimista! Ehdottomaksi suosikiksi nousi monipuolinen valikoima rannekoruja, ja koitinkin nyt saada valikoitua tohon muutamat kappaleet, jotka ehdottomasti kelpuuttaisin omakseni :) ..tosta sormuksesta ja riipuksesta puhumattakaan.

Lisäksi liikkeen erikoisuutena on kaiverruskorujen valmistus: esimerkiksi omasta valokuvastaan on mahdollista teettää niin avaimenperä kuin kaulakorukin! Mun mielestä ihan mainio lahjaidea, ja onhan toi isänpäiväkin pian tulossa.. ;)

Ja sitten jotain kivaa luvassa.. Mulla olisi nimittäin 30€ arvoinen Korumaan lahjakortti arvottavana teille mun ihanille lukijoille! Arvonta päättyy 21.10.2012, ja ootte mukana arvonnassa kun kerrotte tähän postaukseen nimimerkkinne/nimenne ja sähköpostiosoitteenne :) Ilmoittelen sitten arvonnan päätyttyä voittajan tänne blogin puolelle ja voittajan sähköpostiin. Tasapuoliset arpaonnet kaikille!!

Share on :
korumaa.fi
korumaa.fi
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5