lumi sula pois


Ah, aina niin ihana maanantai. Hyvin täpärä ehtiminen junaan, matkatavaroiden rehaaminen ympäri tamperetta, lumisade, epätoivoinen pyöräily-yritys loskapaskassa, peilijäiset ylä- ja alamäet.. Taidan varata huomiseen koulumatkaan reilut pari tuntia että saan kontaten madella ton koulumatkan! Onneks sentään salkkarit, huippis, roba ja bb pelastaa mun illan - ja kuuma tee jumpiniin kääriytyneenä omalla kotisohvalla :))

Viikonloppu meni onneks vähän paremmissa fiiliksissä vaikken oikeestaan mitään kummempaa tehnytkään! Matkustelin pohjanmaalle jo torstai-iltana ja joonas tuli kidnappaamaan mut samantien asemalta niille ;D Perjantaina olin kattelemas lätkämatsia ja lauantaina ajeltiin ja käytiin pizzalla.. Sunnuntai rentoiltiin leffojen ja herkkujen parissa! Ihanan rento viikonloppu siis takana :)

Vaikka voin myöntää vihaavani talvea, tää eilisillan maisema lapuan kotona sai mut hyppäämään ikkunalla ehkä viiden minuutin välein! Joo, oli siellä ihan kauniin näköstä kun lumi peitti vähän maata.. Nyt täällä ylöjärvellä ropisee sade ikkunaan ja ootan tosiaan vaan entistä innokkaammin tota huomisen koulumatkaa. Not..


Share on :
lumi sula pois
lumi sula pois
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5