pilvestä aurinko, ai aivastus


Moikkamoi, täällä huutelee yks flunssainen syyslomalainen ilman syyslomaa! Meidän ryhmällä loppu koulujutut periaatteessa jo eilen koska ollaan tehty sen verran pitkiä koulupäiviä.. Lähettiinpä sit veeran kanssa pohojammaan suuntaan (okei busted kuva, haettiin makuunista vähän matkaevästä) ja oltiin täällä jo eilen illalla! Käytiin syömäs pahimpaan mäkkiruokahimoon vielä euron juustot (karkkia ja roskaruokaa, parasta mahdollista iltapalaa), jätin ton tytsyn seinäjoelle ja menin sit ite jäähallin kautta joonaksen kainaloon yöksi :)


Tänään tulin aamusta kotiin ja hengaillaan täällä nyt kahestaan pikkuvelin kaa kotona kun iskä on reissus ja äiti jossain koulutukses.. Soitteli eilen terkkuja Fazerin tehtaalta, ei kuulemma tarvi ostaa karkkia hetkeen kun sieltä on tulossa sen mukana sitä ilmeisesti aika reippaanlaisesti :D Mumma halus huolehtia meidän ruuasta, joten autonnokka parin tunnin päästä kohti mummolaa ja makaronilaatikkoa omnom!

Nyt koitan laittaa kännykkään vihdoin musiikkia, eihän tää oo ollu ku sellasen puolen vuoden projekti.. Saa muuten vinkata hyviä biisejä! Kuulemiin muruset :)

Share on :
pilvestä aurinko, ai aivastus
pilvestä aurinko, ai aivastus
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5