i love my new shoes

Sekasikiöpostaus vol. 3093, tässä alkuun muutamia randomkuvia ennen tän hehkutuspostauksen päätarkotusta..


Olin eilen elämäni ekaa kertaa hierojalla eikä jääny mitään pahoja traumoja, ihanan rentouttavaa! Melkein nukahdin siihen penkille :D Lähettiin sit sen jälkeen porukoiden kans käymään keskisellä. Oisin löytäny vaikka ja mitä kivaa (kattokaa noita koristesiipiä ja tota tuolia - vinkvink ton tuolin huolisin joulupukilta), mutta en sitten viittiny tuhlailla mihinkään.. Tosin yhet punaset farkut jäi kaivertelemaan mun mieltä niin pahasti, että pyysin äitiä tuomaan ne mulle sieltä tänään kun ne lähti mumman kanssa käymässä siellä vielä tänäänkin :) Nyt löytyy punaset farkut, jee!


:)


ELI: KATTOKAA MITÄ HAIN JUST POSTISTA!! Sori. Nää on niin mageet etten malta riisua näitä jaloistani. Mutta joo, nää on siis ne members.comista tilailemani kengät jotka velotti parikymppiä, jej :) Tosi sirot kengät ja hyvät jalkaan, kokokin ihan täydellinen!


Nyt lähen tässä tunnin sisällä ajelemaan sjoelle päin, heitän varmaan pari kaveria baariin ja keksitään joonaksen kans jotain kivaa :) Ihanaa lauantain jatkoa teillekin!

Share on :
i love my new shoes
i love my new shoes
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5