party hard

Taas tällänen sekapostaus luvassa, koittakaa kestää.. Oli miten oli, huisin kiva viikonloppu takana ja kaikkee superkivaa on myös edessä ;) Lauantaina mentiin viettelemään elinan ja jussin tupareita ja sieltä jatkettiin karmaan baareilemaan, oli huisin kiva ilta! Lukuunottamatta tätä, huh.. kaikkia idiootteja täältäkin löytyy. Bileet loppu lyhyeen ja taksilla joonaksen kaa nukkuun sikeesti myöhään sunnuntaipäivälle asti :D Sain sitten raahattua itteni tänä aamuna tänne ylöjärven suunnille.


Ja tulevista kivoista jutuista.. Keskiviikkona matkustelen vilman hellään huomaan turkuun jajajaa torstai-iltana lähen ammattikorkeakoululaisten kans risteilemään, jauu kelpaa! Mut saatiin ylipuhuttua ja varasin hytin ite siljan kautta, joten messissä ollaan ;) Jos selvitään risteilystä hengissä niin tullaan sit viettämään sen jälkeen totaalinen koomaviikonloppu joonaksen kans tänne mun kämpille..

Vielä parit kivat pikku ostokset - takki kirpparilta parilla eurolla (!) ja kengät tilasin vahingossa, hups. Saapuu parin viikon päästä, tulkaas jo..Mulla on taas maailman kauhein maanantaiväsymys ja aattelin keittää teetä, kääriytyä jumpiniin ja peittoon ja viettää telkun ääressä loppuillan. Kuulemiin ihanaiset :)

Share on :
party hard
party hard
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5