triangeli 2012 ja muuta mukavaa

Kukkuluuruu! Vauhdikkaasta loppuviikosta on selvitty ja pikkuhiljaa pitäis palailla taas normi arjen pariin.. Ei tosin sujunu ihan suunnitelmien mukaan, kun en aamulla päässy sängystä ylös ihan jäätävän pääkivun takia! Jäipä siis tää maanantain koulupäivä väliin ja varailin perjantaille ajan hierojalle koska mun niskat/hartiat/selkä on niiiin jumissa.. En oo vielä ikinä ennen ollu hierojalla ihan vaan sen takia etten oo uskaltanu mennä, mutta musta tuntuu että nyt ois jo korkea aika mennä :D

Nyt kuitenkin näihin viime viikon häppeninkeihin..


Lähdin keskiviikkona iltapäivästä vilman luo turkuun ja mentiin sitten samantien syömään keskustaan kiinalaista kun oltiin molemmat nälkäkuoleman partaalla :D Oli muuten halpaa kanaa ja ananasta (vähän reilu 8€ ja ISO annos, otettiin puolet vielä mukaan) kun esim meillä sjoella/lapualla sama maksaa about 11€! Mentiin sitten vilman kämpälle hengailemaan ja vaihtelemaan vaatteita, tarkotus oli käydä vähän tsekkaamassa turun yöelämää ja päädyttiinkin sit tupaten täynnä olevaan monkeyhin.. Oli ihan kivaa vaikka puolet ajasta menikin baaritiskillä jonotteluun. Jatkoiltiin vielä aamu kuuteen asti, eli tässä vaiheessa sai sanoa hyvästit mun unirytmille!

Köh, heräiltiin sitten siinä kahen jälkeen päivällä ja päädyttiin uunipitsaruokavalioon.. Sainkin sitten alotella laivafiiliksen hakemista ja pähkäillä miten ihmeessä minä, maailman surkein julkisten liikennevälineiden käyttäjä osaan suunnistaa itteni yksin turun satamaan :D Meinasin turvautua taksiin, mutta kyllä mä sit loppujenlopuks pääsin ehjin nahoin satamaan asti ihan bussilla!


Sain jonkin aikaa yksikseni orpona ootella satamassa, että joonaksen ja kavereiden bussit saapu satamaan saakka.. Kyseessä oli siis muutaman ammattikorkeakoulun opiskelijaristeily, mutta mukaan pääsi myös ihan normisti siljan kautta. Kun muut sitten vihdoin saapu niin mentiin vielä pariks tunniks ootteleen terminaaliin laivaan pääsyä ja fiilistelemään tulevaa ;) Meininki aika let's go! Ite risteily meni ainakin mun osalta tosi hyvin, oli hyvä sää, komeita hunkseja, namia buffetruokaa ja loistavaa seuraa ja uusia tuttavuuksia :)


Risteilyn jälkeen perjantai-iltana tultiin sit joonaksen kanssa junalla tänne tampereen suunnille ja viettämään viikonloppua ja laatuaikaa mun kämpälle :) Lauantaina kokkailtiin niin paljon makaronilaatikkoa että sitä ois saanu käydä jakamas naapureillekin, kateltiin karjalaturnauksen suomi-ruotsi ottelua ja kävästiin illalla vielä tampereen keskustas pyörimäs! Sunnuntai menikin ihan vaan lepäillen ja illalla kävin saattelemassa joonaksen asemalle :( Teki niin mieli lähtee itekkin vaan mukaan pohjanmaalle. Kyllä mulla vaan on ihana mies, pus!

Share on :
triangeli 2012 ja muuta mukavaa
triangeli 2012 ja muuta mukavaa
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5