12.12.12, good day to do a comeback

Moi, oon krista, muistatteko mut vielä? Oli miten oli, tulin vaan ilmottelemaan että oon hengissä edelleen, vaikka musta ei oo tainnutkaan kuulua reiluun pariin viikkoon mitään.. En oikeestaan aio selitellä tätä taukoa mitenkään, tuntu vaan siltä että olin tän tarpeessa ja nyt löytyy taas vähän uutta intoa panostaa tähän blogiinkin :) Ehkä tää 12.12.12 on hyvä päivä tehdä jonkinnäkönen comeback!

Tässä tauon aikana on tapahtunu vaikka ja mitä kivaa, oltiin mm. pari viikonloppua sitten pikku shoppailureissulla Ikeassa ja Ideaparkissa bussikyydityksellä. Toi oli joku äitin juttu mutta se sai hommattua mut ja joonaksenkin mukaan ;D Oli kyllä kiva reissu vaikka väsy alkokin jo loppupäivästä painaa, kun oltiin koko päivä kierrelty ympäriinsä.. New Yorker - checked, yea!

Ihana mies ja ihana ilmanen hiustenkiharrus.. "very nice kiharat" :-D

Viime torstaina juhlittiin itsenäisyyspäivän lisäksi joonaksen siskon ylppärijuhlia, paljon onnea vielä   Iski kauhea mekkokriisi ennen juhlia, ja kävin nappaamassa ton sinisen ihanuuden nopeesti vielä tampereen H&M:ltä ennen kun piti kiirehtiä junaan! Oli kaikenkaikkiaan tosi kivat juhlat, hyvää ruokaa ja paljon ihania uusia ihmisiä ympärillä! Oon onnellinen tästä kaikesta :) Käytiin muutama päivä aikasemmin vielä kuvailemassa ylppärikuviakin, voin kertoa että hieman oli jääätävää menoa kiitos pakkasen.. Ei tehnyt kauheesti mieli olla siinä sannin tilalla mekko päällä, mutta we did it ;) 


Viime viikonloppuna käytiin (surpriseee..) Keskisellä tarkotuksena ostella hieman joululahjoja.. Okei, löysin itelleni ton ihanuuspaidan (19,95€) ja operaatio joululahjojen metsästys jatkukoon :D Muuten olikin tosi rento viikonloppu, kuskailtiin vähän porukkaa baariin ja kateltiin leffoja, ei mitään sen kummallisempaa!


Tän verran oon siis ehtinyt saamaan matskua tänne blogin puolelle tässä hiljasten viikkojen (:DD?) aikana, mutta tottakai täs on ehtiny tapahtumaan superpaljon kaikkea muutakin :) Laatuaikaa parhaiden kaverien kanssa, ihanat kuvaukset sisaruskolmikon kanssa, paljon erilaisia koulujuttuja, kirosanoja junien myöhästelyjen takia (ootin sellasen kolme tuntia junaa tampereella kun talvi yllätti vr:n) ja kaikkea muuta jännää mitä en oikeesti kykene nyt tältä istumalta ees muistamaan! 

Tällä viikolla mulla on koulua niinkin kivaan aikaan kun 15:00-21:00.. Ehdin iloita siitä että saa olla valosan ajan poissa koulun pimeistä luokista, mutta näköjään viihdyn täällä lämpösessä sängyssäkin aika hyvin terveisin eilen puoli yhden jälkeen herännyt :D Torstaipäivälle on etätehtäviä ja perjantaina saa suunnata lyhkäsen koulupäivän jälkeen takas pohjanmaalle  Saa tää parin viikon selvänäolokin varmaan lopun jos saatais kavereiden kanssa pikkuset tai vähän isommatkin joulut pystyyn ;) 

Koitan saada tän postailutahdinkin normalisoitua, toivottavasti teitä ihanan kärsivällisiä lukijoita löytyy vielä sieltä ruudun takaa :) Teitä on tullut myös paljonpaljon lisää ja 900 lukijan rajakin bloggerin kautta on menny jo reilusti rikki, wow ootte parhaita! Paljon pusuja ja kuulemiin!

Share on :
12.12.12, good day to do a comeback
12.12.12, good day to do a comeback
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5