Daniel Wellington

Osalle otsikossa mainittu ruotsalainen kellomerkki Daniel Wellington saattaakin olla jo tuttu muista blogeista - niin se oli minullekin. En kuitenkaan pannut yhtään pahakseni, kun sain mahdollisuuden tehdä itsekin pienimuotoista yhteistyötä kyseisen firman kanssa!


Mielipiteeni Daniel Wellingtonin kelloista on aina ollut hyvin positiivinen. Ajattoman klassiset ja tyylikkäät kellot sopivat hyvin niin miehen kuin naisenkin rannetta koristamaan :) Mikäli ei halua tyytyä perusvarman nahkarannekkeen valintaan, firma valmistaa myös vaihdettavia nato-rannekkeita, ja ainakin mä voisin huolia niistä vaikka jokaisen itselleni.. Valikoima on tosi monipuolinen, varmasti löytyy jokaiselle oma lemppari noiden rannekkeiden väriyhdistelmistä!

Ite olin tylsä (:D) ja valitsin kellokseni mustan nahkarannekkeen kultaisilla yksityiskohdilla. Sopii varmasti yhteen kaikenlaisten asujen kanssa ja on monikäyttöinen niin arjessa kuin juhlassakin! Pakko muuten myöntää, että ennen tätä mulla ei oo ollu oikein minkäänlaista rannekelloa (sitten ala-asteaikojen) vaan kännykkä on hoitanut kellon virkaa.. Tämä kello tulee varmasti näkymään tästä lähin kädessäni lähes päivittäin ja tulee varmasti kestämäänkin käyttöä, laadukkaalta tuotteeltahan tämä vaikuttaa!

Koska valinta oli kaikesta huolimatta enemmän kuin hankala, sain mukaani myös yhden vaihdettavan rannekkeen. Lisää puna-valko-sinistä, hupsista vain! Mutta onhan tää ny ihana.

Daniel Wellingtonin kellovalikoimaan pääset tutustumaan TÄÄLLÄ ! :)

Share on :
Daniel Wellington
Daniel Wellington
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5