seinäjoki - pori - tampere - ylöjärvi

Heippahei ihanaiset! Mulla on takana yllättävän mukava maanantaipäivä, viikonlopusta puhumattakaan.. Perjantain hengailin Joonaksen kanssa ja käytiin leffassa kattoos se uus die hard tai miten kirjotetaankaan :D Lauantaina lähdin sit päivällä matkustelemaan junalla kohti Poria Kristan luo ♥ Junamatkat tuntu kestävän ikuisuuden, mutta oli kyllä niin ihana nähdä tota mun rakasta kaimaa taas pitkästä aikaa ihan kunnolla!

Krista tuli mua asemalle vastaan ja käppäiltiin siitä sit epäonnistuneen taksinsaamisyrityksen jälkeen keskustaan sen kämpälle. Suunnitelmissa oli mennä juhlimaan Kristan kaverin 20v synttäreitä, joten laittauduttiin iltaa varten ja suunnattiin sitten kohti synttärijuhlia ;) Oli kyllä ihan huippu ilta pitkästä aikaa ja tutustuin moniiin uusiin ihaniin ihmisiin, terkkuja vaan jos satutte lukemaan tätä!! Loppuyö meni baarissa ja hesen luukulla, mikä siinä on että baari-illan jälkeinen roskaruoka maistuu vaan niin pirun hyvältä :D

Sunnuntaina kaivauduttiin vasta yhden jälkeen ylös sänkyjen pohjilta, käytiin hakemas subista ruokaa ja mentiin porukalla viettämään darrapäivää ja kattelemaan uusintana Putousta, kun se oli edellisenä iltana jääny tosiaan väliin.. Mun juna lähti neljän jälkeen kohti Tamperetta, ja vähä haikein mielin jouduin hyvästelemään Porin :( Pusuja sinne !

Joudun myöntämään, että multa ei löydy kauheesti kuvamatskua viikonlopulta, mutta sitäkin parempia muistoja nyt kylläkin  Koitin korvata tän teille kanniskelemalla tänään kameraa joukossa läpi päivän..


Mielenkiintoinen, mielenkiintoisempi, mielenkiintoisin koulumatka. Plääääh, sulakaa jo tiet niin saan kaivaa mun mummiskan varastosta!! 


Mulla oli taas tämmönen perus lyhyt koulupäivä yhestä neljään, ja aiheena oli meidän tuleva dokumenttiprojekti. Seuraavat kolme viikkoa meneekin siis tämän homman parissa, vielä kun keksisin jonkin kivan aiheen, huooh!


bleiseri Only / t-paita kirppis / farkut Serious Sally / kengät Bianco

Veera napsi musta asukuvat koulun jälkeen, käytiin syömässä ja sit lähettiin aika extempore reissulle Hessun ja Artun mukaan Tampereelle. Pojat kävi hoitamassa jotain omia juttujaan, ja me jäätiin toki Veeran kanssa keskustaan tsekkaamaan pikapikaa H&M:n ja ginan uutuudet! Mulla oli yks must-ostos tiedossa, terkkuja vaan Krista ;) Vikassa kuvassa oleva toppi siis H&M, hintaan 9,95..

JA JEE, meidän koulun pitkään työstetty Väinö-lehtikin julkaistiin tänään! Tämä on siis meidän oppilaiden vuosijulkaisu, jota ollaan yhdessä pääosin toimittajalinjalaisten ja valokuvauslinjalaisten kanssa tehty :) Loistavalta näytti, hyvä Voitsi 2013!!


Käytiin paluumatkalla vielä kauppareissulla Ylöjärvi big cityn keskustassa ja nyt mä taidan hiippailla tonne keittiöön tuhoamaan mukaan tarttunutta minttujätskipakettia.. Kivaa alkuviikkoa kaikille :)

Share on :
seinäjoki - pori - tampere - ylöjärvi
seinäjoki - pori - tampere - ylöjärvi
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5