Valentine's day outfit ideas!

valentine's day 3
valentine's day outfit

valentine's day 2
valentine's day 4
An all time classic Valentine's day song!

My all time favorite love song!

HU: Egy sikeresen lejárt szesszió utan egy kellemes Valentin nap elé nézünk, már aki. Ha már minden üzlet, mozi és kávézó átvette ezt a hangulatot, hát akkor mi is! Négy öltözetet állitottam össze, alkalomnak és stilus szerint.
1. Az elsőt egy nagyon merész és stilusos öltözet, melyet inkább magabiztos és erős egyéniségeknek ajánljuk. Az utóbbi időben nagyon divatos ruhadarabbá vált a tollas szoknya, mely önmagába egy igényes darab. Hozzá egy viragmintás koral felsöt tettem, mely az alkalom kromatikajával összecseng.
2. A következő egy klasszikus és egyben örökké divatos piros csipés ruha, melyet Valentino feldobott börbetétekkel. Szerelmesek napján a fekete kis ruhának a helyét felváltotta a kis piros ruha. Egy ilyen ruhával sosem lehet tévedni!
3. A harmadik öltözet már lazzább, moziba vagy esetleg kavézni menni tökéletes. A pöttyös farmer/nadrág egy másik trend, mely minden öltözetet feldob! Egy másik trend ami nagyon könnyen össze lehet hozni az a color-blocking, ami kettő vagy több erős szin összekombinálásból áll. Ez a trend már tavaly nyáron kezdött és egy darabig maradni is fog!
4. Az utolsó outfit az egy clubbos, cocktailos öltözet,azoknak ajánljuk akik ugy döntenek, hogy átbulizzák ezt a napot/estét. A szegecses dolgok kedvenceim közé tartoznak, de ügyelni kell, hogy ne vigyük túlzásba ! Egy édes kis peplum felső egy rövid csillogó nadrággal egy stilusos kombinació!

Kellemes Valentin napot kivanunk minden kedves olvasónknak és különösen a szingliknek !


EN: Hello everyone, long time no see! WE just successfully finished our exams and looking forward to Valentine's day or not! I hope this post will help or inspire you for an outfit for this occasion. I pull together  four outfits for every style and occasion!
1.The first one is a bit edgy but still super elegant, for those ladies who like to be the center of attention at a party or dinner. On of the biggest trends is the feathered skirt, which is a statement piece and can be worn from day time to night time. I paired it with a coral top and a glitter bag for that shine!
2.The next one is classic and ever stylish red lace Valentino dress. The little red dress is replacing the little black one this time of the year! Valentino made this piece of clothing modern by incorporating red leather. For the shoes and bag I prefer to keep it clean and simple with nude tones.
3.The third one is more casual look , perfect for a movie date or grabbing a coffee with your loved one. Another trend i really like is the spotted jeans which gives every outfit that something. I also incorporated color-blocking, this trend will stay with us for a while.
4.The last but not least is the edgy look, which is perfect for parties or even cocktails. I love studded things , they give an outfit a certain edginess needed. Here I paired a glitter short pants with a simple black peplum top and a statement necklace.

We wish you a happy Valentine's day and a big love for all the single ladies outhere!


Kellemes napot!
Have a nice day!
XOXO,
Kinga.

Share on :
Valentine's day outfit ideas!
Valentine's day outfit ideas!
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5