viikonloppusairastelua

Hellurei ja hellät tunteet täältä ylöjärven suunnilta taas! Jos totta puhutaan, haluisin kovasti olla tällä hetkellä jo unten mailla mutta aattelin pitkittää tätä nukkumaanmenoa vähän, jotta saan revittyä aikaa tälle blogikirjoittelulle. Pahoittelut kännykkäkuvista, oli vaan sellanen fiilis että kameran kaivaminen kameralaukusta oli ihan ylivoimaista (t. tulevaisuuden valokuvaaja) :-)


Ylivoimaista oli myös tehdä perjantaina mitään muuta kuin matkustaa bussilla kotiin Lapualle ja mennä peittojen alle mammimaan Joonaksen kainaloon.. Mulle iski joku flunssapöpö, joka vei multa niin kaikki voimat, nenäliinat kuin äänenkin! Oli tarkotus mennä kyselemään työharjottelupaikkaa, mutta en sitten kehdannu mennä sinne kähisemään niin skippasin sen suosiolla toiselle päivälle :D Meillä oli tosiaan torstai-iltana koululla meidän valokuvauslinjan "pikkujoulut", eikä se ehkä tehnyt hyvää tolle alkavalle flunssanpoikaselle.. Noh, iteppä kerjäsin!


Lauantaiaamu ei mennyt yhtään sen paremmilla fiiliksillä, mutta jostain kuitenkin sain sen verran voimia, että lähin porukoiden kanssa kiertelemään Keskiselle niin kuin tuos yhes edellises postaukses jo mainitsinkin. Tossa ekassa kollaasissa oleva takki jäi kovasti kaivelemaan mun mieltä, samoin reilun viiden-kuudenkympin hinta.. Sunnuntaina käytiin Joonaksen kans kattoos leffassa Vuonna 85, ja olin vissiin edelleen niin flunssaisen herkässä tunnelmassa että meinasin ruveta pillittämään siinä leffan lopussa =D Ei siinä, menkää ihmeessä katsomaan, oikein kelpo pätkä!


Mun oli aluksi tarkotus lähteä maanantaiaamuna kotiin, mutta muutin suunnitelmia kohtuu turhan koulupäivän vuoksi ja matkustelin vasta tänä aamuna takas tänne ylöjärvelle. Näinpä ehittiin käydä eilen illalla nauttimassa Amarillossa oikeein makoisat burgerit! Mm, miksei noita voi vaan syödä joka päivä ilman, että tarvis pelätä lihoavansa =D Muttajoo burgereista takas matkusteluun, oon vaihtanu ton junalla matkustelun nyt ihan täysin näihin bussikyyteihin. Tein vähä hintavertailua ja totesin, että säästän kuukaudessa lähes kuuskymppiä, jos kuljen junien sijaan bussilla.. Viehän toi matka vähän kauemman aikaa, mutta mitäpä köyhä opiskelija ei muutamien eurojen säästön takia tekis haha!


Share on :
viikonloppusairastelua
viikonloppusairastelua
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5