kulttuurilauantai


Ihanan tapahtumarikas lauantaipäivä! Koittakaa kestää iphonekuvia, en vaan jaksanut raahata isoa järkkäriä joukossa kun se ei ois laukkuunkaan mahtunut :-) Jouduin heräilemään jo aikasin (tai siis ysin jälkeen köh), kun äiti tuli hakemaan mut sjoelta lapualle. Sillä oli musiikkiopistolla joku päätöskonsertin tapainen, ja sen jälkeen suunnattiin autonnokka näin yllätysyllätys vaihteeksi kohti Keskistä :-D Mutta oli meillä hyvä syykin, kun siellä oli tommonen valokuvaustapahtumapäivä! Ei tosin ollu onneks ihan niin hyviä tarjouksia, että ois kukkaro tyhjentynyt liikaa..

Käytiin yhdellä luennolla, syömässä ja sen jälkeen kierreltiin kauppa läpi. Jotain lähti kassallekin asti, hups ;-) Tulin reissun jälkeen vielä muutamaksi tunniksi kotiinkotiin lapualle, tulostelin liiketalouden ennakkoaineistoja ja muuta mukavaa.. Loppuilta meni sitten lepposasti seinäjoella - niinku menee seuraavakin viikko, ja sitä seuraava tonne keskiviikkoon saakka. Kivoja nää mun kouluviikot, luovaa kotityöskentelyä ja nukkumista puoleenpäivään. Heräsin eilenkin kahen jälkeen päivällä ihan vaan sen takia, että mun kännykkä sattu soimaan kun en ollu fiksu ja muistanu laittaa sitä äänettömälle :-)

PS. Käykääs ihmeessä tutustumassa vielä tohon mun edelliseen postaukseen ja jättäkää kommenttiakin mennessänne. Thank you muruset!

Share on :
kulttuurilauantai
kulttuurilauantai
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5