Indiedays Fashion Photo Shoot

Osa onkin saattanut jo muista blogeista ja videoista saada vihiä siitä, millaisessa mielettömän upeassa jutussa oon saanut olla mukana! Indiedays nimittäin tuotti osana BLOGi TV:n sarjaa upeat muotikuvaukset, jotka toteutettiin Helsingissä ravintola Adamsissa yhdeksän upean, lahjakkaan Indiedays ja Inspiration -bloggaajan voimin. Näin Indiedays antoi taitaville ihmisille mahdollisuuden näyttää kykynsä tapahtumassa, johon Suomessa harvoin pääsee! Muotikuvauksissa esitellään Vilan kevät/kesä 2013 -mallistoa.

Kuvauksissa meitä siis tosiaankin hääräsi yhdeksän ihanaa naista, ja kaikille riitti hommaa ihan yllin kyllin. Joko arvaatte mitä meikäläisen työnkuva näissä kuvauksissa oli? Voi kyllä, pääsin itse hääräämään kameran taakse ja toteuttamaan kuvauksia muotikuvaajan roolissa!! Apua kun kirjoittelen tätä juttua muuten ihan fiiliksissä, oon vaan vieläkin niin onnessani tästä kaikesta.. Tää on just niin sitä mitä mä haluan tehdä! :D Toivottavasti jaksatte lukea tän postauksen, kun musta tuntuu että tätä tekstiä tulee kerrankin riittämään ihan romaaniksi saakka..

Noh, kun kauan odotettu lauantaiaamu sitten vihdoin ja viimein koitti, jouduin heräilemään melko aikasin että ehdin junaan ja tarpeeksi ajoissa Seinäjoelta Helsinkiin! Olin Helsingissä puoli kympin maissa ja voi ihanaa kun sitä vettä tuli kaatamalla taivaalta. Mutta ei se mitään, hyppäsin taksiin (kolme kärpästä yhellä iskulla: en eksy, en kastu ja ehdin ajoissa paikalle....) ja pian seisoskelinkin jo siinä Adamsin ovella miljoona tonnia painavien tavaroideni kanssa :D Sain olla ylpeä itestäni että olin kerrankin ihan ekana paikalla!


Pikkuhiljaa muutkin alko saapua paikalle, ja muutaman sanan ehdin siinä vaihtaa muiden kanssa ennen kuin mun täyty alkaa juoksentelemaan ympäri taloa (ihan kirjaimellisesti:D). En ollut nimittäin ikinä ennen käynyt Adamsissa, joten seitsemän eri kuvaustilanteen ja kuvauspaikan suunnittelu tuli aloittaa mitä pikimmiten!

Kun kuvauspaikat oli suurinpiirtein paperilla, pääsin liittymään taas hetkeksi muiden tyttöjen seuraan ja syömään ihanaa ruokaa! Hitsi kun en muista mitä toi mun annos nyt tarkalleen oli, mutta jotain nuudeleihin ja mereneläviin liittyvää se tais olla :D Aamullakin saatiin muuten kaikennäkösiä herkkuja vesimelonista mansikoihin aamupalaksi, että kyllä siinä kelpas työskennellä (jos tätä nyt voi työksi kutsua, oli tää sen verran mukava päivä)!
kuva: Casey / Si Moda
Sillä välin kun meitsi hääräili valojen ja muiden kuvausvalmistelujen kanssa, muut tytöt loihti taikoja eteisen puolella. Täällä varmaan vilisee teille tuttuja kasvoja paljonkin, mutta ajattelin nyt vähän erikseen valottaa minkälainen rooli kenelläkin näissä kuvauksissa siis oli! :)

Sharon-blogia kirjoitteleva Sharon Rubanovitsch taituroi tyttöjen meikit, ja kampauksista huolehti Say this to you -blogin Anna-Liisa Varvas. Ihana tekemisen meininki oli koko ajan niinkuin ylläolevasta kuvasta näkyy!


Aina välillä joku tytöistä napattiin ihanan Chaneleon-blogia kirjoittelevan toimittajamme Christina Bomanin haastateltavaksi ja paparazzikuvia.. ei vaan making of -kuvia nappaili Si Moda -blogin Kaisa Turunen! Christinan artikkeli tulee muuten luettavaksi vähän myöhemmin, saadaan jännitellä sitä vielä jonkin aikaa ;)

Ja haastatteluista puheen ollen, niitä löytyy myös videoilta, eli ne kannattaa aivan ehdottomasti katsoa koska sitä upeeta fiilistä on hankala näin pelkästään kuvien ja tekstin avulla välittää. Löytyypä sieltä meikäläisenkin pienenpieni haastattelunpätkä - ehkä tää on nyt teille se mun eka videopostaus kun en oo sitä vieläkään saanut aikaiseksi :D Hitsi, olin ihan lukossa tossa haastattelussa ja mua jännitti että mitä mitähän sieltä tulee, kun en ees muistanu enää että mitä olin sanonut.. *punastus*
Tyttöjen stailauksen suunnitteli No Fashion Victimsin Emmi Tissari ja monitoimisena kuvausassistenttina hääräili Laura K -blogin Laura Kallio :) Ja tottakai - viimeisinä muttei vähäisimpinä - meidän superkauniit mallit Javs-blogin Jasmin Valta ja Life of Silja -blogin Silja Sundberg!

kuvat: Casey / Si Moda
kuvat: Casey / Si Moda

Kuvaukset meni kaikenkaikkiaan ihan mahtavasti, fiilis oli loistava eikä tullut mitään suurempia ennalta-arvaamattomia propleemoita! Tiimi toimii ;) Valotkin sain lainaan tuolta työharjoittelupaikaltani Studio Streetistä ja koitin niitä parhaani mukaan asetella oikein. Rekvisiittaa jouduttiin hakemaan vähän kaupasta lisää kesken kuvauksien kun meitsin hienot ideat sitä vaati, mutta ei mitään sen kummempaa :D! Mun syvällisempiä pohdintoja valoista ja fiiliksistä kameran takana on tulossa myöhemmin lisää toisessa postauksessa, joten pysykääs kuulolla!

Pitkän, mutta sitäkin palkitsevamman ja ihanan päivän jälkeen pakattiin kimpsut ja kampsut kasaan ja suunnistetiin osan porukan kanssa vielä Indiedaysin toimistolle nauttimaan vähän lisää ruokaa skumpan kera:) Oon kerran aikasemmin maistanut sushia.. laivalla.. eikä se tainnut olla ihan sieltä parhaasta päästä, koska tää oli ihan superhyvää! Voi että, miksei nää tarjoilut voi nyt olla mun edessä kun mun jääkaapissa Ylöjärvellä ei paista ku valo jääkaapissa :D


Lähtö tuli toimistolta jo vähän turhankin aikaisin, mutta taksi piti kuitenkin tilata paikalle että ehdin junaan ja takas kohti kotia.. Junamatka tuntu ikuisuudelta kun uni ei tullu vaikka kuinka väsytti - mutta ainakin sain hymy huulilla matkustella jos ei muuta ;) ISO KIITOS koko porukalle, ootte ihan mahtavia!  


Indiedays tuottaa keväällä BLOGi TV -sarjan, joka esitetään Indiedays- ja Indiedays Inspiration blogeissa sekä portaalissa. Netti-tv -sarjassa tutustutaan suosittujen bloggaajien johdolla ajankohtaisiin trendeihin ja ilmiöihin. Luvassa onkin huima netti tv-sarja, jota ei aikaisemmin ole nähty! Voit lukea sarjasta lisää täältä:  http://showroom.indiedays.com/blogi-tv!

Ja tässäpä sitten loppuhuipennuksena nämä jo kaksi muotikuvauksista julkaistua jaksoa - sipsit, popparit ja muut herkut kainaloon ja eikun videot pyörimään ;) Ja kaikenlaiset mielipiteet on tervetulleita, kommentoikaa lukijat rakkaat!

INDIEDAYS BLOGI TV / JAKSO 4: FASHION PHOTO SHOOT BY SILJA


INDIEDAYS BLOGI TV / JAKSO 5: FASHION PHOTO SHOOT BY JASMIN
Share on :
Indiedays Fashion Photo Shoot
Indiedays Fashion Photo Shoot
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5