INSTA-LATELY

Heips, aattelin heittää tänne teille muutaman viimeaikaisen instagramkuvan näytille, koska joukossa on varmasti niitäkin jotka eivät tota koukuttavaa palvelua käytä :)

Tällä hetkellä istuskelen yksin kotona jumpini päällä ja tärisen kylmästä. Joonas on ollu flunssassa ja alkaa pahasti näyttämään siltä että se sama pöpö on tulossa mullekin, vaikka aluks ehdin jo tuuletella että säästyinpä mokomalta :( Tekis niin hirveesti mieli lähteä lenkille, mutta ensinnäkin tää olo vähän jarruttelee mun lähtöä ja toiseks pihalla sataa taas vettä, argh. Ehkä mä tyydyn kohtalooni ja katon jonkun kivan leffan - löytyykö teiltä hyviä ehdotuksia?? :)


Ja niin, myös postausehdotuksia saa heittää kommenttiboksiin! Voisin taas mielelläni toteutella niitä :) Nyt etsiskelen vielä hetken vuokrakämppää Pietarsaaren suunnilta ja sen jälkeen kääriydyn tonne peittojen alle katselemaan leffaa. Hitsi että voi muuten ärsyttää, tää kämpän metsästys tuntuu ihan mahdottomalta tehtävältä kun tuolta ei tunnu löytyvän sitten millään asuntoja. Aattelin olla jo ajoissa asialla ennen tämän kuun alkua, ennen kuin kaikki muutkin alkavat etsiä kämppiä, mutta aika heikosti on tää projekti edennyt.. Plääh :D
Share on :
INSTA-LATELY
INSTA-LATELY
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5