KIHLAJAISET

Vitsi kun on kiva viikonloppu takana!! Mun oli tarkotus tulla jo perjantaina lapualle, mutta se sitten vähä venähti ja ajeltiin vaan ilta parin joonaksen kaverin kanssa :) Äiti tuli sitten lauantaina aamupäivästä hakemaan mua, ja ehdin siinä ottaa kotona hetken aurinkoa ennen kuin lähdin sitten kaverin kihlajaisiin ja iltaa istumaan! Päällä oli tämännäköstä..Shortsit Ebay - Toppi H&M - Kengät Nahkapaikka - Kello Daniel Wellington (*saatu) - Käsikorut Ninja&KappAhl - Korvikset Glitter

Juhlat meni jotenkin super nopeasti ja oli kyllä hauskaa ja ihania ihmisiä ympärillä ♥ Lähdettiin sitten siitä jatkamaan iltaa vähän kaikki jonnekin, osa lähti seinäjoelle ja me lähettiin monan kans oscariin fiilistelemään tuomas kauhasta :D Päästiin baariin sisälle niin ei tiiä oisko pitäny itkeä vai nauraa, oltiin lähes ainoat paikalla siinä yhentoista-kahentoista maissa! Tosin, paikka kyllä täytty sitten kun keikka alko ja oli kyllä toisaalta yllättävän kiva ilta pikku häiriötekijöitä lukuunottamatta..


Tän päivän oon palvonu aurinkoa, nähnyt pikaisesti joonasta ja käynyt ajelemassa kavereiden kanssa. Nyt pää tyynyyn ja unten maille, good night!! :)
Share on :
KIHLAJAISET
KIHLAJAISET
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5