NEW CLOTHES

Sain taas jokin aika sitten tilaisuuden valita yhteistyökumppaniltani Sheinside.comilta parit vaatteet, ja voin kertoa että voi hitsi kun oli vaikea valinta! Putiikki on täynnä iiihania vaatteita jotka mä haluaisin kaikki itelleni, mutta.. pitkän pohdinnan jälkeen päädyin tämmösiin valintoihin :-) Materialismionnellisuus on taas huipussaan, jihuu!


Ykkösvalinta oli tää ristineule (hmm, miksei Joonas yllättyny yhtään kun näytin tän sille...), joka osoittautui näin livenä vielä kivemmaksi kuin tuotekuvassa! Oikein nappi valinta siis, ja one size-kokokin oli just eikä melkein ;) Neule löytyy täältä ja on tällä hetkellä vielä alennuksessakin!


Toinen valinta oli tää leokuosinen paita! Oikein kiva paituli tämäkin, tosin ois ehkä saanu olla vielä yhden koon suurempi.. Tämäkin on jo M-kokoinen mutta vähän kinnaa hartioista, voi niitä pieniä kiinalaisia :D Tämä paita näyttää valitettavasti olevan tällä hetkellä loppuunmyyty, mutta täältä se silti löytyypi!


Semmosta tällä kertaa, mitäs tykkäätte? :) Omaakin naamaa tuli pitkästä aikaa kuvailtua näinkin paljon, tuntuu että oon takertunut viime aikoina vaan instagramkuviin puhelimella.. Pitää tsempata. Ja anteeksipyynnöt esteettisistä parvekekuvista, oli kyllä tarkoitus mennä oikein ulos kuvailemaan mutta vettä tuli niinku esterin prseestä niinku varmaan noista ylläolevista kuvistakin näkyy..

JA HEI, en oo varma oonko vielä täällä hehkuttanut mutta meikäläinen aloittaa syksyllä valokuvauksen opinnot ammattikorkeakoulussa Pietarsaaressa!! Ruotsiksi tosin, saa nähä miten tuun selviämään. Haluaako joku tulla mun henk koht. tulkiksi please? Täältä löytyy ihan oma postaus tosta pääsykoehässäkästä :)
Share on :
NEW CLOTHES
NEW CLOTHES
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5