SWEET LOVE

Hellurei ja hellät tunteet! Pukkaan tähän ihan aluks pitkästä aikaa taas jotain asukuvan tapaistakin.. Anteeksi kauniista maisemista, ei huvittanut mennä tonne kaatosateeseen seisoskelemaan:)

Shoes Skopunkten / Jeans Dr. Denim / Bag H&M / Shirt Sheinside (*saatu blogin kautta) / Necklace Ebay / Watch Daniel Wellington (*saatu blogin kautta)


Meille tuli eilen Joonaksen kanssa vuosi täyteen (hui miten nopeesti aika menee!!) ja mentiin sen kunniaksi syömään kiinalaista Asian Diamondiin. Ai että mitä herkkua, sanoinkin et jos mä jostain saisin nää reseptit käsiini niin meillä ei enää muuta syötäiskään :D Mulla oli tuttua ja turvallista kanaa ja ananasta ja Joonaksella possunlihaa (?) valkosipulikastikkeessa..


Otettiin jälkkäriksi vielä puokkiin banana split, naminami! Eikä siinä vielä kaikki..


Tämä herkkuperse väänti vielä tämmösiä illaksi. Nyt saa taas paastota köyhemmillä herkuilla jonkin aikaa, tekis mieli oikeestaan lähteä samantien tästä lenkille kun kattelee näitä ruokakuvia millä mä teitä täs kiusaan. JOS sielä ei vaan tulis taas vettä, niih :( Nyt mä jatkan hääkuvien käsittelyurakkaa ja torstaina suuntaan siivoilemaan Pietarsaaren kämppää ja mahdollisesti raahaan ekoja tavaroita sinnepäin! Kuulemiin :)
Share on :
SWEET LOVE
SWEET LOVE
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5