UUTUKAISIA SHEINSIDELTÄ

Sain taas jokin aika sitten valita yhteistyökumppaniltani Sheinsideltä jotain kivoja vaatekappaleita, mutta harmikseni jouduinkin odottelemaan pakettia vähän normaalia kauemman. Tulli nimittäin päätti tällä kertaa napata paketin itselleen ja pääsin ekaa kertaa sähläilemään nettitullauksen kanssa.. Ei se kuitenkaan ollut kovin hankala homma, tiedot paketin sisällöstä vaan lomakkeeseen ja jouduin maksamaan paketista about 16€ ja sit se tulikin heti seuraavana päivänä tänne omaan postiin :-)


Shortsit täältä..


Two-piece tai mikä lieneekään suomeksi, toppi ja shortsit=D täältä..


ja mekko täältä!! Mitäs tykkäilette? Meitsi ainakin tykkäilee ihan hirmuisesti, kootkin oli aika täydellisiä :-) Bart in my pants -shortseissa (:D♥) meinaa tosin toi napinläven reikä olla liian pieni, mutta pitää vielä leikellä sitä ja tuunailla käyttökelpoiseksi!

Mua ahdistaa, kun haluisin kunnolla vastailla teidän ihaniin kommentteihin ja postailla niitä näitä. Mulla vaan ei tällä hetkellä yksinkertaisesti riitä aika, tuntuu että oon koko ajan menossa johonkin suuntaan ja pitäis tehdä vaikka ja mitä! Tämän viikon oon töissä joka päivä ja viikonloppuna on taas kuvauksia, vapaa-aikana pitäis laittaa kuvia ja viettää vähä sosiaalistakin elämää. Joten toivottavasti ymmärrätte - teen parhaani, mutta en ota tästä mitään stressiä!

Ja tosiaan, kävin sunnuntaina katsomassa sitä Pietarsaaren kämppää, ja olihan se ihan niinkin kiva että kirjotettiin vuokrasopimus samantien ja avaimet on nyt taskussa!! Jeeee :) Muuttohommat alkakoon heti, kun tää mun uraputki näyttää sille vihreää valoa. Nappasin samalla kämpästä muutamat kuvat, voisin vilautella niitä teillekin niin näätte miltä siellä näyttää ennenkuin alan sitä sisustelemaan! Nyt kuulemiin, pusipusi :-)
Share on :
UUTUKAISIA SHEINSIDELTÄ
UUTUKAISIA SHEINSIDELTÄ
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5