+++ CASEAPPSain jokin aika sitten mahdollisuuden suunnitella Caseapp.fi-sivustolla uudet kuoret joko puhelimeeni taikka ipadiini, ja sen suuremmitta valinnanvaikeuksitta päädyin puhelimenkuoriin! Sen jälkeen ne vaikeudet alkoivatkin, mulla oli varmaan kymmenen ideaa jotka olisin kaikki halunnut toteuttaa.. Yksi suunnitelma oli kuitenkin loppujenlopuksi yli muiden, ja olen päätökseeni erittäin tyytyväinen :) Mitä te tykkäätte?

Kuoret tulivat postissa yllättävän nopeasti, muutaman päivän sisällä tilauksesta - olin varautunut pidempäänkin odotteluun, koska kaikki kuoret kuitenkin toteutetaan yksilöllisesti. Kuvan painolaatu oli todella hyvä, ja olen hieman säästänyt tämän postauksen julkaisua, sillä halusin hieman katsoa kuinka kuori todellisuudessa kestää kulutustakin. Kuori on ollut kiinni puhelimessa nyt jo muutaman viikon ajan, ja näkyvissä ei ole kuin pari haaleaa naarmua valkoisissa kohdissa, muuten ihan uudenveroisessa kunnossa! Kuori pysyy myös todella tukevasti kiinni puhelimessa, nimim. testattu vahingossa kerran jo pudottamalla puhelin laukusta asvaltille..

Valikoimiin on näköjään nyt tullut myös mahdollisuus suunnitella kuoret/tarrat läppäreille - hmm, hieman houkuttelee :D Caseapilla on myös instagram-tili, josta saa ammennettua inspiraatiota jos uudet kuoret houkuttelevat, mutta idea on hukassa >> @caseapp. Tuntuu että löydän itseni kovin usein tuolta selailemasta muiden upeita kuoria.. :')

Tulossa on myös arvontaa pikapuoliin teille lukijoille, joten pysykääs kuulolla!!
Share on :
+++ CASEAPP
+++ CASEAPP
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5