FINALLY SOME ACTION

Hrrrr, olin kyllä varautunu että pihalla tulee olemaan tällä viikolla kylmä, mutta silti, apua! Viime viikolla pärjäs vielä ilman takkia, tänään ois pitäny olla talvitakki ja lapaset mukana.. En tykkää. Ei siitä kuitenkaan sen enempää, tässä muutama randomkuva muistikortilta, pääasiassa eiliseltä ja tältä päivältä. Aloitettiin vihdoinkin tällä viikolla periaatteessa ihan kunnolla tää koulunkäynti, jee (:D)!


Eilen käytiin läpi jotain käytännön juttuja ja päästiin tutustumaan koulun studiotiloihin ihan kunnolla. Treenailtiin loppupäivä perus valaistusjuttuja, yritin kovasti keskittyä vaikka olin ihan superväsynyt.. Tänään meidän piti ottaa kouluun mukaan kuva, jossa on omasta mielestään kiva valaistus ja sitten ryhmissä koitettiin luoda ns. valokopio :) 

Lisäksi harjoiteltiin loppupäivä itsenäisesti ryhmän kanssa salaman käyttöä miljöössä, tässä pari meikäläisen aikaansaannosta tältä päivältä. Ei mitään kauheen kummallisia, mutta aattelin nyt laittaa nää tähän jos teitä vaikka kiinnostais!


Kävin tänään piipahtamassa Tiimarissakin, nyt kun se vielä on mahdollista.. Mukaan tarttui tää ihana iso ruusukynttilä, hopeinen niittituikkukuppi ja tommonen pieni valoköynnös. Christmas is here! :D Väsäilen teille muuten ihan kunnon kämppäpostausta, kun saan tän siivottua siihen kuntoon. Oon pikkuhiljaa koittanut kuvailla kaikkea, toivottavasti pian saan koko postauksen kasaan!


Äsken tein vielä pikakäynnin kirjastoon ja kävin lainaamassa muutaman studiokuvauskirjan. Ehkä voisin koittaa viettää iltani mieluummin niiden parissa, kuin koneella istuen.. Nyt, kuulemiin!

PS. Jos haluutte vielä osallistua arvontaan, tehkää se nopeesti, mieluiten heti ;) Tän vuorokauden loppuun saakka aikaa!! > KLIK
Share on :
FINALLY SOME ACTION
FINALLY SOME ACTION
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5