KIRPPISLÖYTÖJÄ


Jacket & cardigan thrift shop / Leggings H&M / Beanie Seppälä / Shoes DinSko


Vietin perjantain pitkästä aikaa Lapualla ja aattelin tottakai käyttää tilaisuuden hyväkseni! Täälläpäin on mun mielestä tosi hyvät kirpparit, ja yks suurimmista lemppareista on Helluntaiseurakunnan kirppis (jonne saa siis lahjoittaa vaatteita), josta en tälläkään kertaa päässyt lähtemään tyhjin käsin :D Mukaan tarttui pari ihanaa neuletta, joista toinen on tää näissä asukuvissa oleva (~4€!) ja tää i-h-a-n-a 75% aitoa villaa oleva viittatakki (9€)!

Lauantaipäivä meni koiranäyttelyitä kuvaillessa Ilmajoella ja illalla lähdettiin kaveriporukalla juhlimaan :) Oikein kiva ilta, thanks! Sunnuntaina nukuttiin super myöhään, kävin kuvailemassa yhdet kihlakuvat ja mentiin vielä syömään ite tehtyjä hamppareita Joonaksen porukoille. Nyt pitäis käydä kuvailemassa yks koulutehtävä ja illalla lähden sit takas Pietarsaareen.. Nääh!

Ja hei, kiitos aivan ihanista kommenteista joita laitoitte viime postaukseen! Oon täällä hymy huulilla edelleen:) Kannatti viilettää yksin itselaukaisimen kanssa tuolla jäätävässä ilmassa, haha!
Share on :
KIRPPISLÖYTÖJÄ
KIRPPISLÖYTÖJÄ
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5