TEEKUTSUILLA

Hellurei, vilukissa täällä kirjoittelee lämpimän peiton alla! Suunnittelin kovasti lenkille lähtöä, mutta en millään malttais lähteä tonne jäätävään tuuleen hytisemään. Täällä tuli tänään pieni räntäkuurokin!! Sinnittelin pihalla ilman takkia kuitenkin näiden parin hassun kuvan ajan jotka Linda suostui musta nappaamaan :)
Neule Sheinside (*) / Farkkuliivi kirppis / Farkut Dr. Denim / Huivi mumman tekemä / Kengät Footway (*saatu blogin kautta)

Koulupäivä oli ainakin mun osalta aika helppo ja lyhkänen, menin kympiksi koululle ja vähä katottiin läpi noita meidän eilen kuvaamia juttuja ryhmän kanssa. Yhen jälkeen katottiin niitä läpi koko luokan voimin ja sitten päästiinkin kotiin!

.. Tai oikeestaan mentiin Noran ja Lindan kanssa cittarin kautta Lindan kämpälle herkuttelemaan ja juomaan teetä hunajan kera :) Siinä kulukin helposti muutama tunti henkeviä jutellen ja nyt oon tässä sit kotiin päästyäni vaan katellu salkkarit ja kirjotellut tätä postausta. Ja taidan muuten skipata sen lenkin, hmmh.


Mulla ei nyt oikein juttu luista, mutta eipä mulla oikein mitään kummempaa asiaa ollutkaan. Tänään voisin koittaa päästä ajoissa nukkumaan ja herätä ajoissa ysiks kouluun. Joten heipodei!
Share on :
TEEKUTSUILLA
TEEKUTSUILLA
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5