WEEKEND @ KOKKOLA

Huh, kiirettä pitää ja vähän taas pääsi venähtämään tää postausväli kun en vaan oo ehtiny kirjottelemaan mitään! Oli miten oli, viime viikonlopun vietin Kokkolassa. Tarkoituksena oli juhlia Monan tupareita, ja mentiin jonnan kanssa monalle jo perjantaina päivästä :) Haettiin kiinalaisesta ruokaa, herkuteltiin, katottiin gossip girliä, puhuttiin henkeviä ja käytiin ulkona juomassa yhet.. Ihanaihana tyttöjen ilta pitkästä aikaa!!

Lauantaina käytiin vielä shoppailemassa ja vilkaisemassa Uniikin ja Spektin Brädin keikkaa kauppakeskuksessa. Sen jälkeen tulikin koko meidän loppuporukka paikalle ja vietettiinkin superkiva loppuilta Monalla ja baarissa valomerkkiin saakka. Puspus, mulla on maailman parhaat ystävät ;) Sunnuntai lötköteltiin telkkua katsellen ja iltapäivästä pääsin sitten jonnan ja sampan kyydillä takas pietarsaareen.. ja niin, tulihan tuo joonaskin tänne mua sitten illasta piristämään. PuspusPUS!


Kuvamatsku jäi aika vähäiseksi, nyt ei vaan ollu sellanen fiilis että oisin koko viikonlopun kulkenut kamera kädessä :D Sitä saan kyllä seuraavat viikot tehdä ihan yllinkyllin, kun koulutehtävien deadlinet lähestyy.. Nyt kuulemiin!
Share on :
WEEKEND @ KOKKOLA
WEEKEND @ KOKKOLA
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5