GIRLS IN BLACK&WHITE

Viime viikolla postista putkahti todella innolla odottelemani paketti yhteistyökumppaniltani Sheinside.comilta. Sain valita parit vaatteet itselleni, eikä valinta ollut tälläkään kertaa ihan helpoimmasta päästä..


Olen kuitenkin enemmän kuin tyytyväinen valintoihini, sillä sekä takki että paita ovat molemmat ihan täydellisen kokoisia ja hyvälaatuisiakin! Takin hupun karva on ihan supersuper pehmeää ja lähes aidon tuntuista ja ruskeat tekonahkaiset yksityiskohdat ja takin väri muutenkin näyttää livenä vielä paremmalta!

Takki löytyy täältä ja collegepaita täältä :) Mitä tykkäätte, kelpuuttaisitteko omaan vaatekaappiinne?Coat Sheinside* / Shirt Sheinside* / Jeans Dr. Denim / Shoes Bianco / Necklace ebay / Watch DW*

Lauantaina vietin kivan päivän Joonaksen siskon Sannin kanssa ja tarkoituksena oli mennä pitkästä aikaa yhdessä ulos kuvailemaan (eli kaikki tämän postauksen kuvat tältä reissulta). Kävin hakemassa Sannin Seinäjoelle ja käytiin pikaisesti käymässä H&M:llä.. Mulla oli onneks unohtunu kukkaro kotiin, oisin saattanu lähteä sieltä taas hieman köyhempänä ulos.. :D

Mentiin sitten Joonaksen kämpälle hieman laittautumaan ja koitettiin samalla hieman miettiä mihin suunnattais! Ulkona tuli ihan silmänräpäyksessä tosi pimeä, joten kuvailtiin sitten vain mun asu ulkona ja siirryttiin kuvailemaan Sannia parkkihalliin :) kuvailujen jälkeen muokkailtiin pari tuntia vielä yhdessä kuvia ja nörttäiltiin ja sitten mun pitikin lähtee hakemaan Joonasta jäähallilta.

Ja tosiaan, Sanni on myös alottanut kirjottamaan blogia pari kuukautta sitten ja pääsette sinne tästä! Ihanaa kun "lähipiirissä" on näin samantyyppinen ihminen kuin minä, tykkää myös kuvailla ja nyt kirjoitella blogiakin! Kiitti ihanasta päivästä :) ♥Tulin tänään vasta aamupäivästä tänne Pietarsaareen ja yheltä menin istumaan pariksi tunniksi kuvajournalismin kurssille. Nyt loppupäivän oonkin stressannut kuvaustehtäviä, jotka pitää tässä huomenna/keskiviikkona olla valmiina. Niiden pariin siis takas, kuulemiin, pusipusi ja kommenttiakin saa heittää, vastailen mielelläni!!

* tuote saatu blogin kautta
Share on :
GIRLS IN BLACK&WHITE
GIRLS IN BLACK&WHITE
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5