INDIEDAYS INSPIRATION DAY

Keneltäkään blogeja lukevalta ei varmaankaan ole jäänyt epäselväksi, mitä tapahtui viime lauantaina Helsingissä - Indiedays nimittäin järkkäsi Inspiration Blog Awardsit, ja ennen varsinaista iltagaalaa oli Bloggers Inspiration Day, jossa itse olin töissä kuvaajana kuvausseinällä! :)


Aamu alkoi herätyksellä siinä ennen viittä, jotta ehdin varmasti laittautua ennen junaan hyppäämistä. Edellisenä iltana en meinannut saada millään unen päästä kiinni, joten ei ollut ihan mistään helpoimmasta päästä tämä aamuherätys.. Onneksi kuitenkin ehdin sitten nukkua junassa vielä pari tuntia! Olin Helsingissä perillä puoli kympin aikaan, ja kävin kuluttamassa aikaani kierrellen parit kaupat läpi. Sitten navigaattori kännykästä päälle ja suunta kohti Bulevardin Kiltakellaria.

Olin hieman turhankin ajoissa paikalla - jo puoli yhdentoista aikaan, ja päätin vielä mennä hetkeksi ulos kiertelemään etten turhaan ollut jaloissa valmistelujen alla! Lopulta kaikki saatiin kuntoon, kävin tsekkaamassa kuvausseinän ja asetukset kuntoon ja sitten kello olikin jo kaksitoista ja ovet aukesivat! Iiks :)!


Paikalla oli yhteistyökumppaneita esittelemässä tuotteitaan, paljon herkkuja (nam, toi pannacotta oli ehkä parasta mitä oon koskaan maistanut, ohje tulis tarpeeseen!!) ja lisäksi järjestettyä ohjelmaa, kuten valokuvauskoulu, drinkkikoulu sekä blogipaneeli. Itse en valitettavasti ehtinyt näissä missään käydä, mutta muiden kommenteista päätellen olivat tosi onnistuneita juttuja :)


Paikalle saapui myös spesiaalivieraita suoraan Ruotsista ja Lontoosta - Sandra Hagelstam, Andreas Wijk sekä yksi ehdottomista lempparibloggareistani ja inspiraationlähteistäni - Angelica Blick!!! Vitsi, tää nainen oli livenä vielä upeampi kuin odotinkaan. Go girl!


Ois vissiin pitänyt vaan pysytellä siellä kameran toisella puolen, kun ainut edes vähän julkaisukelpoinen kuva musta näyttää tältä. Haamuvaroitus.. 



Mun ei tarvinnut paljoakaan miettiä kenkävalintoja, vaan jalkaan päätyivät mun ehdottomat tän hetkiset kengät Fanny Lyckman for Estradeur-mallistosta. Ois vaan pitänyt miettiä ehkä sen verran enemmän, että oisin napannut ees vaihtokengät mukaan - päivän jälkeen mun jalkoihin sattui niin paljon, että menin vaan istuskelemaan rautatieasemalle puoleksitoistatunniksi ennen junan lähtöä, vaikka tarkoitus ois ollut kierrellä vielä kauppojakin.. Noh, säästyipäs rahat!

Kiitos paljon huikeesta päivästä, tapasin ihan mahtavia tyyppejä!! Paljon terkkuja myös ihanalle kuvauspisteen kirjuriassarilleni Riikalle  ♥ Toivottavasti kaikilla paikalla olleilla oli kiva päivä, mulla nimittäin ainakin oli :)!
Share on :
INDIEDAYS INSPIRATION DAY
INDIEDAYS INSPIRATION DAY
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5