OSTOKSIA, YSTÄVIÄ JA YLEISTÄ FIILISTELYÄ

Viikko sitten iloitsin siitä, että mulla on koulusta viikko "vapaata" - nyt onkin sitten jo sunnuntai. En tiiä mihin nää kaikki päivät on mennyt näin äkkiä.. Alkuviikko meni vähän lomaillen Seinäjoella, enkä tahtonut saada oikein mitään fiksua aikaseks. Koitin vähän ryhdistäytyä ja loppuviikko olikin super jees :) Keskiviikkona käytiin Wilsonissa Joonaksen, Miikan ja Sannan kanssa yksillä ja syömässä, torstaina käytiin samalla porukalla keskisellä (alla oleva mintunvärinen paita sieltä, hintaan 7€ 34,95€) ja sen jälkeen jatkettiin vielä yhdessä iltaa - pitsat uuniin, kynttilät palamaan ja hyvä leffa pyörimään ♥ Kiitos, näitä lisää!


Viikolla kävin tosiaan kiertelemässä hieman Seinäjoen kauppoja läpi, ja löysin nää superkivat jutut jotka on ollut mun ostoslistalla jo kaauan. Jotkut kivat, vähän rennommat "printti"housut sekä kulutetun näköiset perus harmaat farkut saa nyt pyyhkiä listalta yli! Farkut löytyi Seppälästä hintaan 12€ (norm. 29,95€) ja toiset housut H&M:ltä normihintaan 24,95€.


Perjantaina ajeltiin ilta Joonaksen kanssa Seinäjoella, ei mitään sen kummempaa. Lauantaina tulin sitten Lapualle ja käytiin äitin kanssa käväisemässä pitkästä aikaa mummalla ja paapalla. Näin pitkästä aikaa Moona-koiruliinia - voi että mikä koirakuume mulla onkaan!! Illemmalla menin vielä käymään toisessa mummolassa ja sen jälkeen olin kavereita kuskissa. Käytiin tsekkaamassa kaverin uus kämppä ja ajeltiin pitkälle yöhön vähän siellä sun täällä. Sainpa puhaltaa poliisillekin ekaa kertaa elämässäni :D Jep, mainitsemisen arvoinen jutska! Oli kivaa. Ens viikonloppuna juhlitaan pikkujouluja porukalla ja mennään tsekkaamaan Setä Tamu & Pähkinän keikkaa, that's gonna be fun!

Nyt pitäs kirjotella pari sivua taidehistorian esseetä ruotsiksi. Apuua.. Ei-niin-kiva sunnuntai-ilta. Äiti tossa tosin hääräilee mustikkapiirakan parissa, että ehkä tää tästä vielä iloksi muuttuu!

Oon muuten tosi iloinen siitä, että ootte taas kommentoineet ahkerammin ja olleet jutuissa mukana! Jokainen uusi kommentti piristää ihan hirmuisesti, vaikka en tätä blogia tietenkään vain kommenttien toivossa kirjoittele! Mua harmitti kovasti, että kesän hiljaisuuden jälkeen mulla oli sellainen tunne, ettei mulla ole enää yhtään lukijaa jäljellä - ymmärrettävästi toki. Nyt kipinä tän rakkaan harrastuksen pariin on jälleen syttynyt, mikäs sen parempaa tekemistä on kylminä talvi-iltoina kuin istua sohvalla lämpimään vilttiin kääriytyneenä ja höyryävä teemuki kädessä kirjoitella tänne blogiin :) Onko tää blogin laatu siis teidän mielestänne menossa jälleen parempaan suuntaan, löytyykö parantamisen varaa vai ootteko vaan tyytyväisiä hiljaisia seuraajia? ♥
Share on :
OSTOKSIA, YSTÄVIÄ JA YLEISTÄ FIILISTELYÄ
OSTOKSIA, YSTÄVIÄ JA YLEISTÄ FIILISTELYÄ
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5