SUSHI TIME

Pyhitettiin meidän torstai-ilta hyvälle ruualle ja ihanalle seuralle. Kaupasta sushitarvikkeet mukaan ja suunta kohti Kristiinan kämppää, jossa ei vielä oltu ehdittykään vierailla! Kristiina asuu Pietarsaaressa ihan mun viereisessä kerrostalossa, eli eipäs tarvinnut meikäläisen onneksi kovin montaa askelta ottaa että pääsin perille :D

Kuumeinen Helenkin vietti alkuillan meidän kans, mutta lähti sit kotiin nukkumaan. Kattokaa nyt tätä suloisuutta, puspus!

Mitä siitä seuraa, kun viisi naista häärää yhtäaikaa keittiössä - no, ilmeisesti epäonnistuneesti keitettyä riisiä ainakin! Ei mennyt ihan sushin teko putkeen, mutta ei lannistuttu vaan tehtiin ne silti loppuun asti. Ja onneksi tehtiin, kyllä niissä silti pieni häivähdys jotain aasialaista aromia oli ;) Ja mitäs pienistä, virheistä oppii eikä tää oo niin vakavaa. Hauskaa meillä ainakin oli - ja lakujätskiä!

Ilta meni ihan supernopeasti henkeviä jutellessa, herkutellessa ja kuvaillessa ja lähettiinkin kohti omia sänkyjä vasta puolenyön jälkeen! Kotona mua odottikin sitten kiva yllätys, kun jostain syystä sulake oli paukahtanut olohuoneesta/keittiöstä ja jääkaappi ja pakastin oli tietenkin sammunut. Noh, tällä kertaa oli jotain hyötyä siitä, ettei siellä ollut kovin kauheesti mitään pilalle mentävää :') 

Mutta juuh, kiitos ihanasta illasta tyttöseni, näitä lisää! Nyt oon täällä Seinäjoen suunnilla vielä, äsken käytiin meillä kotona Lapualla viettelemässä isänpäivää ja syömässä. Illemmalla ois tarkotus mennä kuvailemaan Joonaksen peliä. Koulu alkaa huomenna yheltä, joten raahaudun vasta aamulla junaan.. Onneks näiden ihanien naisten vuoksi sinne on kiva mennä viettämään viikot.

Ihanaa isänpäivää kaikki iskät!! ♥
Share on :
SUSHI TIME
SUSHI TIME
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5