CLARA IS MY NEW DR. DENIM

college Junkyard (täältä), farkut Junkyard (täältä) & reppu Junkyard (täältä)*


Nyt on koulut lusittu tältä vuodelta ja käytiin sen kunniaksi koko luokan voimin lyhkäsen koulupäivän jälkeen kahvilassa herkuttelemassa! Kotiin päästyäni nappasin jalustan ja kameran kainaloon ja lähdin käppäilemään satamaan päin tarkoituksenani kuvailla päivän asua (kerrankin, kun luonnonvaloa vielä riitti..).

Kävin eilen hakemassa iiiihanan paketin postista, josta paljastui muutama tuote Junkyardilta, jotka olin saanut heidän XX-XY -mallistostaan valita :) Oon jo aiemmin kuullut huhua siitä, että malliston Clara-jegginsit vastaavat aikalailla Dr. Denimeitä - vain parempilaatuisena, ja hieman halvempanakin! Kyseisten pöksyjen suurkuluttajana aattelin tietenkin testata asian, ja voin nyt todellakin vahvistaa väitteet todeksi! Koot ovat vastaavanlaiset ja matskukin on yhtä joustavaa ja ihonmyötäistä. Pikku vinkkinä, että tällä hetkellä näitä kyseisiä jegginsejä voi ostaa tosi edulliseen 27,96€ hintaan, eikä normihintakaan (34,95€) oo todellakaan paha. Taidanpa päivitellä farkkuvarastoni näihin ihanuuksiin..

Tilava reppu pääsee ehdottomasti mukaan ens viikonloppuna starttaavalle ulkomaanreissulle ja aattelin ottaa sen lentokoneeseen mukaan käsimatkatavaroihin. Sisällä on oma lokero läppärille, ja lisäksi laukkuun mahtuu vielä hyvin kamerakin ja muuta sälää - ongelma ratkaistu :) Toivottavasti tykkäilette kuvista, olin nimittäin ihan syväjäässä näiden jälkeen.. Jättäkää ihmeessä kommenttia muruset!

Postaus toteutettu yhteistyössä Junkyardin kanssa.
Share on :
CLARA IS MY NEW DR. DENIM
CLARA IS MY NEW DR. DENIM
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5