Férfi divat télen!

21

Itt van a tél és egyre jobban közeleg a Karácsony! Ez a periódus nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is a kiöltözés és a stilusos megjelenés nevében áll! Családi ebédek, karácsonyi bulik, templomba menések és persze a szilveszter éjszakája az egyedi stilusos megjelenést követeli. Ezért is szerettünk volna pár tippet adni a kedves fiúknak, nemcsak az ünnepekre, hanem az egész téli periódusra.

1. A TÉLI KABÁT : mindkét nemnél ez egy alapdarab ebben a szezonban. A fekete egy- vagy kétsoros gombossal sosem lehet tévedni, azonban figyelni kell a megfelelő méret és szabás kiválasztására. A legfontosabb az, hogy vásárlás közben a váll és a ujj hosszát nézzük, mivel ezek határozzák meg, hogy jól áll a kabát vagy akár a zakó. A szürke, barna és világos barna kezdik átvenni a fekete szerepét és az olyan szinek, melyek egy alapot képeznek más erősebb szinek kombinációjához. A bátrabb fiúknak ajánljuk a piros, lila és a méregzöld szineket.

3

2. MINTÁS INGEK: ezeket nemcsak magára hanem egy farmer illetve bársony blézerrel lehet kombinálni, akár mellénnyel vagy mindkettővel is nagyon stilusos lehet. Ha esetleg nem érzed jól magad a blézerben, le lehet cserélni egy vastag kardigánra és ilyenkor egy egyszinű nyakkendőt vagy akár a bátrabbaknak a picus nyakkendőt ajánljuk. Különböző mintájú darabokat is össze lehet kombinálni, ilyenkor a szinek kell összecsengjenek.

45

3. A ZAKÓ : nemcsak öltöny formájában lehet viselni, hanem egy mindennapi inggel, akár egy kötött pulcsival. Munkán kivül is lehet hordani, például egy sörre a haverokkal a kedvenc Star Warsos polóval. Nemcsak egy meleg ruhadarab, de stilusos megjelenést is kölcsönöz bármilyen helyzetben, a megfelelő kiegészitőkkel.

6

4. SZINES DARABOK: azért mert eljött a tél nem kell egyből gyászba borulni és csak sötét szinekben öltözni. Méreg zöld, király kék és rubint vörös elkerülhetetlenné váltak ebben az ünnepi időszakban. Ezen kivül még felhivnánk a figyelmet a burgundi vörösre és a mustár szinre, melyek nagyon divatosak és közkedveltté váltak a divat világban.

88-01

5. KÖTÖTT PULCSIK/KARDIGÁNOK : ezek a legkényelmesebbek és legmelegebb ruhadarabok egyikei. Bármilyen stilusú öltözetben hordható, polóval és sállal mindennapokra, inggel és egy slim-tie-al karácsonyi ebédekre illetve munkanapokra tökéletes. Manapság nagyon divatossá vált a farmer-ing és pulcsik együttes viselése. A merészebb fiúknak ajánljuk a mintás kötött pulcsikat illetve a karácsonyi mintásokat.

99-01

6. KIEGÉSZÍTŐK : a fiúk/férfiak körében nagyon elterjedt az óra , napszemüveg illetve sál viselése, amiket minden évszakban lehet hordani a megfelelő ruhadarabokkal. Egyes kiegészítők kiválasztásában időt és pénzt kell befektetni, ilyen például egy jó óra,egy bőrkesztyű, egy bőr válltáska illetve egy kasmír sál. Ezeket megvásárlásuk után évekig lehet hordani. Ezen kivül még emlitésre méltó a kalap illetve a hózentróger, melyeket manapság elég ritkán lehet látni fiatalabb generáción. Az idősebbeken viszont elég gyakori látvány a kalap viselése, mely régebb a viselője társadalmi helyzetét is jelezte.

a5f7991fe1fe7bb3e43fcecdc54ee46c
Remélem hasznosnak találtátok ezeket a kis tippeket!

Kellemes karácsonyi készülődést kivánok nektek!
 XOXO
Kinga és Saci
Share on :
Férfi divat télen!
Férfi divat télen!
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5