KULTAISIA KORUJA

Huh, nyt on palattu turvallisesti takas kotiin kanarian auringon alta! Ei ollu kauheen innostuneet kotiinpaluufiilikset, kun heti Helsingissä lentokentällä ulos astuttua tuli kaatamalla vettä niskaan :D Lupailin postailla teille jo ulkomailta, mutta meidän kämpässä ei sitten toiminutkaan netti, enkä jaksanut sitten viettää koko lomaa koneella kuvia muokkaillen..

Tää postaus oli tarkotus julkaista jo ennen reissuun lähtöä tai laittaa ajastettuna teille, mutta tuli hieman kiire aikataulu. Tässäpäs tämä nyt sitten ja huomenna luvassa ensimmäistä kanariapostausta!! Stay tuned ;)

Mulle saapui tuossa joululoman alussa ihana pikku paketti, josta paljastui muutama koru, jotka olin saanut valita yhteistyön merkeissä Ninja.fi:n nettikaupasta. Oon tällä hetkellä tosi koukussa kultaisiin asusteisiin ja yksityiskohtiin, joten ylläri ylläri - valitsin pari kultaista kaulakorua, kultaisilla yksityiskohdilla varustetun rannekorusetin ja tommosen kivan ponnarin. Kaikki tuotteet ja muutama ekstravalinta löytyvät Ninjan sivulta, jonne mulle tehtiin oma sivu :) Käykääpäs siis sieltä lurkkaamassa meikäläisen suosikkeja heidän valikoimistaan! Tässä vielä suorat linkit tuotteisiin:Tämä perus kultainen kaulakoru on ollut mulla jo lähes päivittäisessä käytössä, varmaan pitää ostaa tätä menoa pari varastoonkin :D Tämä koru näkyy tässä edellisenkin postauksen asussa! Ja niin, jotta te pääsette tuhlailemaan joululahjarahojanne, tässä vielä teille 20% alennus Ninja.fi:n verkkokauppaan! Alennuskoodi on BLOG23R :)

Nyt takaisin kanariakuvien pariin, kuulemiin muruset!
Share on :
KULTAISIA KORUJA
KULTAISIA KORUJA
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5