SISUSTUSINSPIRAATIOTA

Mulla on tapana tallennella koneelle "sisustusinspiraatiota" -kansioon kivoja kuvia, jos (ja kun..) semmosia sattuu täällä netin syövereissä tulemaan vastaan. Ajattelin nyt hieman vilauttaa kansion sisältöä teillekin täällä blogin puolella! :) Itseäni inspiroi tällä hetkellä suuresti maanläheiset (ja mustavalkoiset) sävyt ja materiaalit, betoni,- puu,- ja marmoriyksityiskohdat ja kaikenmoiset diy-virittelyt. Paljon pehmeitä mattoja, puhtaat valkoiset lakanat, tuoksukynttilöitä palamaan ja lämmin pehmoinen viltti ympärille - kyllä näillä eväillä tästä talvesta selvitään!


Mulla on ollut etsinnässä omaan kylppäriin jonkinlaista pikkusälää, mm. jokin kiva saippuapumppu korvaamaan lähes aina rumia saippuapulloja :D En oo itse asiassa koskaan huomannut että Espritillä on nykyään myös verkkokauppa, ja etenkään sitä, että heillä on myynnissä myös pienimuotoisesti sisustustuotteita! Bongasin sivuilta tämmösen kylppärisarjan, johon ihastuin kovasti ja jonka tekis kovasti mieli kotiuttaa :)(kuvat lainattu Espritin sivuilta)

Vastaako yhtään omaa sisustusmakuanne, saitteko yhtään inspiraatiota? :) Nyt meikäläinen siirtyy matkalaukun pakkauksen pariin, ja illemmalla pitäis matkustella vielä pariksi päivää takas Pietarsaareen. Sitten alkaakin vihdoin ja viimein joululoma!! Ihanaa sunnuntaita muruset :)
Share on :
SISUSTUSINSPIRAATIOTA
SISUSTUSINSPIRAATIOTA
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5