VASA DAG

Eilinen herätys ei ollut niin kiva herätys - "Linda soittaa..". Tajusin nimittäin siinä vaiheessa, että meikäläinen oli nukkunut pahasti pommiin ja mun pitäis sillä hetkellä olla jossain ihan muualla kuin kotona lämpimän peiton alla :D Tähän se menee kun meikäläinen ei ehdi nukkua tarpeeksi, mua ei saa ees kaks herätystä hereille! Oltiin menossa Reetan autolla tyttöjen kanssa Vaasaan, jossa vietettiin luokan kanssa tää koulupäivä. Noh, kipinkapin sängystä ylös, vaatteet niskaan, appelsiini ja kamera kainaloon ja juosten ulos autoon. Päästiin kuin päästiinkin lähtemään ja ehdittiin ihan minuutilleen yheksitoista Vasabladetin aulatilaan ;) 


Tutustuttiin vähän tiloihin ja kuunneltiin esittelyä lehdestä. Tää ois varmaan yks melko varma paikka minne ainakin joku meistä pääsis keväällä/kesällä työharjoitteluun - itsestäni en tosin tiiä, ehkä mä kuitenkin turvaudun johonkin suomenkieliseen paikkaan :) Vierailun jälkeen hajaannuttiin kaikki syömään jonnekin, ja me suunnattiin tyttöjen kanssa Rewell Centeriin kiinalaiseen syömään buffettia! Härreguud kun oli hyvää ruokaa, oon ihan ähky vieläkin!!


Seuraavaks oli vuorossa museovierailu modernin taiteen museossa Kuntsissa. Rakastuin tohon rakennukseen jo ulkoapäin, mutta voi että kun pääsin tonne sisään. Kattokaa tota kahviotilaa!! Pure love. Mutta joo, museossa on tällä hetkellä Mia Dambergin näyttely "Other Stories", ja valokuvaaja itse oli pitämässä meille opastettua kierrosta. Upeita kuvia, voin kyllä vilpittömästi suositella että käytte katsomassa ton jos vaan suinkin kykenette! Oon niin inspiroitunut tällä hetkellä, voi että :D


Yläkerrassa oli myös kansainvälinen ryhmänäyttely ja käytiin sekin tsekkaamassa - ja kannatti käydä. Töiden lisäksi oon edelleen ihan häkeltynyt tosta rakennuksesta ja sen arkkitehtuurista, vanhoista hirsistä, korkeasta katosta ja valoisuudesta ja kaikesta. Ehdin jo mainostaa muuttavani tuonne asumaan. Voi kun omatkin kuvat saisi joku kaunis päivä tuonne esille..


Ulkonakin oli superkauniin näköstä, kun tehtiin lähtöä takas kotiin. Olipas piristävä päivä, kannatti vaan lähteä vaikka aamu ei ihan ongelmitta alkanutkaan! :)

Tällä hetkellä mulla on ihan todella helpottunut olo - kaikki koulujutut tehtynä!!! Sain koulussa tulostettua reportaasikuvat ja käytiin kuvajournalismin esseet läpi, ensi viikolla enää reportaasien kritiikki. Kaiken lisäks meidän illan tunti peruttiin, joten vapaa ilta tiedossa.. Nyt stressitön kuukausi - kuulostaa niiiin hyvältä. Ihanaa torstai-iltaa kaikille! :)
Share on :
VASA DAG
VASA DAG
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5