7 DAYS IN GRAN CANARIA / DAY 2

Teitä varmaan kiinnostaa kovasti myös se, minkämoisessa kopperossa eleltiin tää viikko. Noh, kopperoinenhan oli todella hieno Holiday Clubin Sol Amadores, joka oli hieman ylempänä rinteessä. Kämpässämme oli kaksi makuuhuonetta, Joonas ja minä nukuttiin toisessa ja Joonaksen vanhemmat toisessa. Vessoja oli kaksi, meillä oli oma keittiö ja iso parveke, jossa oli myös poreamme!! Kyllä tuolla kelpas elellä :)


Tokan päivä tais kulua altaalla köllötellen ja taisin saada jo hieman rusketusrajaakin, jee :) Iltapäivästä oltiin suunniteltu ekaa shoppailureissua, mutta ennen sinne lähtöä mentiin vielä hetkeksi istuskelemaan respaan että päästiin kaikki käymään netissä.. somen uhrit!


Ulkona oli tänä iltana tooodella kaunis auringonlasku !!


Soitettiin sitten hotellille taksi ja otettiin jälleen suunnaksi Puerto Rico ja Shopping Center. Olinhan mä aika innoissani kun vihdoin pääsi kauppoja kiertelemään.. pettymys vain oli hieman suuri, kun en löytänyt aluksi oikein mitään. Siellä oli Mango, mutta muuten kaupat oli suurimmatksi osaksi noita perus kopioita myyviä katukauppoja. Tarttui mukaan kuitenkin lopulta kiva nahkainen laukku kultaisilla yksityiskohdilla, siitä lisää myöhemmin ;)


Kun kaupat oli kierretty, käytiin vielä syömässä ennen kuin suunnattiin takas hotellille. Kaupat oli auki kymppiin saakka ja ruokapaikat toki myöhempään, joten kiire ei onneksi ehtinyt tulla! Alla meikäläisen mangomohito, siinä ei kyllä oltu alkoholia säästelty :D En pystynyt edes juomaan tuota loppuun asti..


Osoktia ilman paineita :D


Sitten hotellille ja unten maille! Seuraava päivä vietettiinkin laatuaikaa Joonaksen kanssa kahden ja pääsin kuvailemaan enempi näitä upeita maisemia. Semmosta siis seuraavalla kertaa, stay tuned ;) Mitäs tykkäilitte tästä postauksesta ja kuvista?
Share on :
7 DAYS IN GRAN CANARIA / DAY 2
7 DAYS IN GRAN CANARIA / DAY 2
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5