CHRISTMAS GIFTS

Haha, onko noloa postailla joulujuttuja vielä näin melkein tammikuun lopulla.. No, oli miten oli niin täältä pesee :D Tänä vuonna joulu oli ainakin kaks kertaa. Kanarialla jouluaatto ei tuntunut niin jouluaatolta, mutta jaettiin muutamat lahjat sielläkin ja laitettiin terassille söpö minikuusi tuikkimaan ;) Kotiinpaluusta seuraavana päivänä pääsin sitten kotiin tuhoamaan jouluruokien loppuja ja availemaan tuota lahjavuorta. Olin vissiin ollut aika kiltti!! Käytiin vielä loppuillasta mummallakin, jossa normaalisti ollaan vietetty kaikki jouluaatot yhdessä sukulaisten kanssa. Kyllähän siitä tuli se joulufiilis, vaikka ei enää jouluaatto ollutkaan :)

Yves Rocher lähetti mulle kivan pikku yllärijoululahjan kotiin ennen joulua! Kiitos :))
Jee, äidiltä uus kukkaro!! Oon jo jonkin aikaa metsästänyt jotain uutta kivaa, mutta onneksi ei ole löytynyt ;)
Joonaksen kanssa saatiin (olut)laseja :D
Mumman kutoma uusi tuubihuivi!
Joonaksen vanhemmilta rannekoru ja itse tehty huopasydän :)
Joonakselta sain tän kauan himoitsemani Tangle Teezerin yllärinä jo ennen kuin lähdettiin ulkomaille ennen joulua :)

Näiden lisäksi sain toki vielä suklaata sekä rahaa! Joonaksen kanssa ei ostettu lahjoja vielä jouluksi toisillemme, aateltiin jos vaikka tuolta kanarialta oltais löydetty jotain kivaa. Ei kuitenkaan oikein löytynyt, joten ostin nyt sitten Suomesta tuolle lahjaksi langattomat (urheilu)kuulokkeet kännykkään :)! Minä puolestaan sain sitten Joonakselta yhden parhaimmista joululahjoista, salikortin Easyfitille.. Kiitos rakas!! Sain ite vähän toivoa mitä haluaisin ja aateltiin että tää ois varmaan hyödyllisin kaikista! Motivaatio on enemmän kuin korkeella, ja aattelin tehdä ihan oman postauksen aiheesta :)

Nyt kuulemiin, aattelin painua kerrankin ajoissa nukkumaan kun oon ollut ihan superväsynyt pari viime päivää. Hyvää yötä!!
Share on :
CHRISTMAS GIFTS
CHRISTMAS GIFTS
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5