FIVE BLOGS

Huh, nyt ehdin vihdoin ja viimeinkin selailemaan loppuun läpi kaikki lähes sata blogia, jotka linkittelitte linkitä blogisi -postaukseen tuossa viime vuoden puolella! Tiedän että ootte ootelleet tätä kovasti ja pahoittelen, että tän tekeminen hieman venyi. Tässä tämä nyt kuitenkin on, ja löysin hurjasti uutta luettavaa. Ootte parhaita, kiitos!

Tässä nyt siis viisi lemppariblogiani (ja valinta oli kyllä todella vaikea, olisin voinut ottaa mukaan vielä mooonta muutakin!), keep on going girls :)


Tänään meillä oli koulua vaan ysistä kahteentoista, ja sen jälkeen oon käyttänyt loppupäivän ihan kunnolla hyödyksi! Oon imuroinut, tiskannut, pessyt pyykkiä ja järjestellyt kämppää siihen kuntoon että kehtaan viikonloppuna majoittaa Vilman tänne mun luo, jeee!! :) Ja sainhan myös tän postauksen tehtyä! Huomenna suunnataan luokan kanssa Vaasaan ja siellä taitaakin kulua koko päivä. Kamera lähtee maakuntamatkailulle mukaan, joten postausta tulossa seuraavaksi niistä merkeistä! Nyt Under the Dome ja sen jälkeen unten maille, kuulemiin :)
Share on :
FIVE BLOGS
FIVE BLOGS
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5