LAKEUDEN LAAJAKUVAFESTIVAALI 2014

Lauantaipäivän suunnitelmat oli lyöty lukkoon jo viikkoja sitten, kun huomasin että nyt oli taas jokavuotisen Lakeuden Laajakuvafestivaali -tapahtuman aika! Äiti tuli mun seuralaiseksi kuuntelemaan luentoja, joista ensimmäinen starttas siinä kahentoista jälkeen.


Ekan luennon piti luontokuvaaja Heikki Willamo, joka sai mut taas inspiroitumaan yökuvauksesta! Willamo oli tehnyt erään kuvausprojektin, jossa hän kuvasi vuoden samassa metsässä ja pyrki olemaan kuvaamatta (voiko näin sanoa :D) missään muualla sinä vuonna. Kyllä se talvinen metsä ja täysikuun valo ovat vaan niin lumoava yhdistelmä!


Luennon jälkeen käytiin jo hieman etukäteen, ennen varsinaista avajaistilaisuutta, tsekkaamassa kolmasluokkalaisten Novian valokuvauslinjalaisten yhteisnäyttely. Saatiin rauhassa kierrellä ja katsella ilman muiden hälinää ympärillä :)


Tauon jälkeen oli vielä toinen luento, jonka piti valokuvaaja ja valokuvataiteilija Stefan Bremer! Luento käsitteli valokuvaa sosiaalisessa mediassa Bremerin omien kokemusten pohjalta, ihan hauska ja mielenkiintoinen luento kyllä :)


Iltatapahtumaan en ite osallistunut, vaan suuntasin kohti Seinäjokea ja vietettiin vaan perus lepponen lauantai-ilta Joonaksen kanssa. Katottiin leffaa ja Putousta ja sen semmosta, ei sitä aina tarvi olla menossa joka paikkaan.. :) Sunnuntai meni vähän samalla kaavalla, ja Joonas yllätti mut sitten viemällä mut autolla jeppikseen ja lähtikin kotiin vasta tänä aamuna! Mites teidän viikonloppu sujui? :) Nyt meikäläinen jatkaa hääkuvien muokkausta ja harkitten kovasti pikku päikkäreiden ottoa.. Kuulemiin!!
Share on :
LAKEUDEN LAAJAKUVAFESTIVAALI 2014
LAKEUDEN LAAJAKUVAFESTIVAALI 2014
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5