MY NEW LOVES

Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen, koitan saada mahdollisimman pian kirjoiteltua reissulle taas jatkoa!! Tänään otin pitkästä aikaa (juuh, valokuvausopiskelija :D) oman kameran mukaan kouluun ja käytiin Lindan kanssa napsimassa musta muutamat asukuvat. Nää pöksyt on ollut mulla kaapin pohjalla jo varmaan reilun vuoden verran, enkä oo koskaa vielä käyttänyt niitä. Koitin nyt antaa reppanille uuden mahdollisuuden.. Sitten kun oltiin kuvailtu, saatiin tietää ettei tonne tiloihin saa enää mennä oikein hiippailemaan, höhlä. Tuolla on niin ihanan valoisaa! Nämä kuvat kuvailin myös täällä edellisellä kurssilla pari viikkoa sitten :)


Housut Nelly.com / Paita GT / Huivi kirppis / Kengät Footway.fi (*saatu blogin kautta)


Tuli vaan mieleen, etten oo tainnut esitellä mun uusia rakkauskuoriakaan vielä täällä blogin puolella. Instagramissa (@ristanen) nää on kyllä varmaan vilahdellut senkin puolesta! Marc by Marc Jacobsin koissulikuoret oon siis tilannut ebaysta tuossa jokunen aika sitten, pitää varmaan pian tilata jo uudet kun kulutan nää tätä menoa puhki ;D


Tällä hetkellä meillä on koulussa menossa tämmönen kankaanpainantakurssi, ja viimeisiä päiviä viedään.. Huomenna pitää saada työt valmiiksi! Onnistuin jo tänään pilaamaan yhden kangaskassini, toivottavasti huomenna sujuu vähän paremmin ehheh.. Mutta ihan hauskaa näpräystä tää on, vaihtelua perus valokuvauskursseihin :)

Koululla viivyin johonkin vähä vajaa neljään, sen jälkeen kävin nopeesti haukkaamassa kotona jotain välipalaa, heitin repun selkään ja lenkkarit jalkaan ja lähdin käpsyttelemään kirpparikierrokselle! Eikä ollut lainkaan huono kierros se, Jeppiksen kirpparit näytti parastaan ja jouduin jo kovasti valikoimaan mitä ostan ja mitä en. Näitä en kuitenkaan malttanut jättää sinne muiden löydettäväksi.. Hups.

Oon tässä jo jonkin aikaa haaveillut kovasti Niken kiilakorkotennareista sekä air maxeista. Meinasin kiljua ääneen hyppien tasajalkaa, kun löysin nämä valkoset lenkkarit yhdestä pöydästä. JA MIHIN HINTAAN - 4€??? Hieman oli likaiset kenkulit, mutta kotona putsailin nämä ja nyt nää on melkein kuin uudet. Hitsi vieköön kun voi ihminen olla yksistä lenkkareista näin innoissaan :--D Ja onhan toi Marimekon reppukin (6€) ihan syötävän söpö, vai mitä?


Saatiin huomiselle valita mennäänkö aamu- vai iltapäiväryhmään tekemään töitä loppuun, ja meikäläinen valitsi aamuryhmän klo 9 reikäreikä. Taidan olla tulossa kipeeksi.. Nyt siis hyvät yöt muruset! :)
Share on :
MY NEW LOVES
MY NEW LOVES
Reviewed by pada mama
Published :
Rating : 4.5